Farmec este dublu castigator in cadrul competitiei Progresiv Awards

Vineri, 22 Martie 2019, ora 13:26
1030 citiri
Farmec este dublu castigator in cadrul competitiei Progresiv Awards

Farmec, cel mai mare producator roman de cosmetice, este dublu castigator in cadrul competitiei Progresiv Awards desfasurata pe 14 martie, adaugand in palmares doua premii importante pentru industria FMCG si antreprenoriatul romanesc.

Astfel, compania Farmec a fost laureata categoriei "Best New Non-Food Product" pentru al doilea an consecutiv, distinctia fiind acordata gamei Aslavital Mineralactiv, ca urmare a modernizarii si extinderii din septembrie anul trecut. De asemenea, Mircea Turdean, CEO Farmec, a fost desemnat "Best Manager of the Year".

"Suntem onorati sa ne numaram si anul acesta printre castigatori, mai ales la doua categorii si le multumim tuturor celor care ne-au votat si care ne apreciaza activitatea.

Incercam sa aducem un aport consistent la dezvoltarea si promovarea productiei locale, sa fim competitivi, sa ne bazam pe expertiza acumulata, dar si sa valorificam potentialul inovator al cercetatorilor romani.

Sunt mandru sa fac parte dintr-o companie valoroasa, cu 100% capital romanesc, care are in centru o echipa inimoasa ce co-creeaza zi de zi o poveste de renume national si international.

Am avut puterea de a ne reinventa constant si, astfel, avem un brand de companie definit de valori precum eficienta, inovatie, calitate. Cu aceste noi distinctii, ne reconfirmam pozitia de lider local al industriei cosmetice si privim cu incredere spre noile planuri de dezvoltare pe care le avem pentru 2019", a declarat Mircea Turdean, CEO Farmec.

In cadrul Galei Progresiv Awards, publicatia Magazinul Progresiv premiaza managerii, organizatiile, brandurile si proiectele de succes din domeniul FMCG, care seteaza trenduri si contribuie la dezvoltarea industriei.

Finalistii au fost selectati de catre Consiliul de Specialisti Progresiv Awards 2019 din care fac parte 11 profesionisti din FMCG si nu numai, dintr-un total de 296 nominalizari si auto-nominalizari inscrise.

Gama Aslavital Mineralactiv fost modernizata in luna septembrie a anului trecut si contine 15 produse cu formule inovatoare. Aslavital este un brand unic in Romania, dezvoltat pe baza argilei 100% naturale, provenita din muntii Padurea Craiului, asigurand un program de ingrijire a tenului prin mineralizare, regenerare, detoxifiere si antipoluare urbana.

Mircea Turdean a inceput sa lucreze in companie in urma cu 25 de ani, in cadrul departamentului de cercetare. Pe parcursul anilor petrecuti in cadrul Farmec, Mircea Turdean si-a construit o experienta complexa, detin ...citeste mai departe despre "Farmec este dublu castigator in cadrul competitiei Progresiv Awards" pe Ziare.com

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#Farmec Romania, #brandul Farmec premiat, #Farmec Progresiv Awards , #Stiri Companii