FedEx are comenzi record pentru decembrie, 260 milioane de livrari

Marti, 25 Octombrie 2011, ora 12:16
1708 citiri
FedEx are comenzi record pentru decembrie, 260 milioane de livrari
Sursa:livetradingnews.com

Ingrijorarile privind recesiunea nu vor incetini ritmul activitatii FedEx din acest sezon.

Reprezentantii gigantului global de transport, FedEx au declarat ca 12 decembrie va fi cea mai aglomerata zi din istoria companiei, cu peste 17 milioane de colete in tranzit.

Aceste livrari fac parte din cele aproximativ 260 de milioane de livrari FedEx (FDX, Fortune 500) prognozate pentru perioada dintre Ziua Recunostintei si Craciun, o crestere de 12% fata de anul trecut, informeaza CNN Money.

Referitor la prognozele de crestere pentru sarbatorile de iarna, directorul executiv al FedEx, Frederick Smith a declarat ca tinand cont de trendul ascendent al comertului online, FedEx se asteapta la un numar mai mare de comenzi si va fi pregatita pentru a satisface nevoile clientilor.

Potrivit raportului National Retail Federation, se asteapta ca firmele din retail sa angajeze aproximativ 500.000 de muncitori sezonieri anul acesta, o suma aproape la fel de mare ca cea de anul trecut, dar mult mai mica in comparatie cu perioada de dinainte de recesiune.

Pentru a face fata avalansei de comenzi pentru sezonul sarbatorilor de iarna, FedEx a anuntat ca va adauga 20.000 de joburi sezioniere.

Lantul de magazine Macy a declarat ca va angaja aproximativ 80.000 de lucratori sezonieri in acest an, in timp ce lanturile de magazine de jucarii Toys "R" a anuntat 40.000 de locuri de munca sezoniere.

Anuntul FedEx privind recordul de vanzari din decembrie vine in contrast cu situatia serviciului postal al SUA, care se lupta cu scaderi mari ale livrarilor. Saptamana trecuta, posta din SUA a anuntat cresterea valorii timbrului postal cu 1 cent, in speranta de a mai compensa din pierderile de 8,5 miliarde de dolari in anul fiscal 2010.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Lumea este astăzi un loc mai periculos decât în orice etapă de după Războiul Rece, totuși piețele sunt o imagine a unei nepreocupări nesuficiente, care se limitează la automulțumire, cu...
#livrari FedEx, #evolutie afaceri FedEx, #comenzi record decembrie , #Stiri Companii