Grundig a patruns pe piata romaneasca de electronice

Miercuri, 24 Octombrie 2007, ora 11:58
1727 citiri
Grundig a patruns pe piata romaneasca de electronice

Reprezentantii Grundig au anuntat deschiderea primului birou de reprezentare din Romania, avand ca obiectiv patrunderea pe piata de electronice, aflata in plina dezvoltare.

"Biroul din Romania face parte din strategia de extindere la nivel international pentru brand-ul Grundig, acest lucru fiind considerat un pas important", spune Otto Reinke, Director International de Vanzari responsabil pentru dezvoltarea biroului din Romania. "Romania are cea mai rapida dezvoltare economica din tarile care au intrat recent in UE; avand in vedere cei 22 milioane de consumatori, consideram ca este una dintre pietele cu potential real pentru produsele electronice Grundig. "

Pana in prezent, importurile pentru Romania erau coordonate exclusiv din Nuremberg. O data cu deschiderea reprezentantei din Romania, vanzarile, marketing-ul, relatiile cu consumatorii si service-ul vor fi organizate prin biroul din Bucuresti.

Cu deschiderea reprezentantei din Romania, Grundig este prezent in aproape toate tarile UE. Doar Belarus si Ucraina sunt inca active ca piete de export, dar si aici Grundig are ca strategie expansiunea prin stabilirea de sedii locale. "Pietele din ambele tari sunt in continua crestere, ceea ce inseamna ca in curand vom avea birouri proprii si retele de distributie", spune Otto Reinke. "Atunci nu vor mai fi goluri in harta Grundig a Europei, astfel ne vom putea concentra pe etapa a doua a strategiei ambitioase de internationalizare abordand piata din Orientul Mijlociu si Africa".

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...