Grupul Auchan a finalizat achizitia hipermarketurilor Real in Europa de Est

Miercuri, 12 Februarie 2014, ora 13:02
1880 citiri
Grupul Auchan a finalizat achizitia hipermarketurilor Real in Europa de Est

Grupul Auchan a finalizat achizitia hipermarketurilor Real in Europa de Est, dupa ce a obtinut validarea, cu anumite conditii, din partea autoritatilor de concurenta din Polonia. In Romania, magazinele Real vor fi integrate in reteaua Auchan pana in luna aprilie.

In data noiembrie 2012, Auchan a semnat un acord cu distribuitorul german Metro Group privind achizitia activitatilor Real in Europa Centrala si de Est, mai precis 95 de hipermarketuri si 13 galerii comerciale in Polonia, Romania, Ucraina si Rusia.

In Polonia, cu cele 57 magazine suplimentare, retaua Auchan numar 85 de hipermarketuri.

Integrarea magazinelor din Romania in reteaua Auchan va fi finalizata in aprilie

In anul 2013, grupul Auchan incepuse deja procesul de integrare a celor 2 hipermarketuri din Ucraina (in martie), a celor 16 hipermarketuri din Rusia (in aprilie) si a celor 20 de hipermarketuri din Romania (in septembrie).

Procesul a fost finalizat in Rusia si in Ucraina si va fi finalizata pana la sfarsitul lunii aprilie si in Romania.

In cele 3 tari, mai mult de 9.000 de noi colaboratori s-au alaturat companiei pe parcursul anului 2013. In Polonia, transformarea se va face intr-o maniera progresiva in lunile ce vor urma. Integrarea rapida a acestor hipermarketuri se va desfasura in paralel cu procesul de negociere a chiriilor cu proprietarii.

"Auchan implementeaza pas cu pas strategia sa comerciala in vechile magazine Real, si, in mod deosebit, o noua politica de preturi. Proiectul comercial Auchan raspunde pe deplin nevoilor consumatorilor din aceste tari si intareste pozitionarea sa de discounter responsabil, al carui obiectiv este imbunatatirea puterii de cumparare si a calitatii vietii pentru un numar cat mai mare de clienti", se arata in comunicatul grupului.

Grupul Auchan gestioneaza in prezent un parc de 834 hipermarketuri integrate, din care 267 in Europa Occidentala, 224 in Europa Centrala si de Est si 343 in Asia precum si 362 de centre comerciale, din care 86 in Europa de Est.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#Auchan Romania, #aucham real, #integrare auchan, #hypermarket Romania , #Stiri Companii