Infinit Academy isi deschide oficial portile si se inaugureaza cu un curs intensiv de digital marketing si online media in luna August

Joi, 28 Iulie 2016, ora 17:01
1029 citiri
Infinit Academy isi deschide oficial portile si se inaugureaza cu un curs intensiv de digital marketing si online media in luna August

Infinit Academy este verticala de traininguri si cursuri a grupului Infinit si isi propune sa ofere suport prin programe educationale, traininguri si cursuri, profesionistilor din marketing, management si antreprenoriat, astfel ajutand la dezvoltarea cat mai eficienta si corecta a pietei de digital din Romania.

Focusul programelor (traininguri si cursuri) Infinit Academy va fi in zona de digital marketing&advertising, online media si tehnologie aplicata in business, dar va atinge, prin traineri specializati si zone ca antreprenoriat, IT, sales performance sau public speaking.

De asemenea Infinit Academy concepe si ofera la cheie cursuri dedicate companiilor pentru verticalele si industriile specifice ale acestora.

"Componenta de traininguri a venit organic si mai mult din cererea clientilor si partenerilor nostri si nu numai. De foarte multe ori in ultimii ani am fost rugati sa oferim si am oferit, alaturi de serviciile de agentie, si programe de training in digital marketing customizate pentru companii, atat in tara cat si in strainatate si am avut un feedback foarte bun in urma lor.

Aceasta cerere a venit de la dorinta lor de a intelege mult mai bine si aplicat aceasta << revolutie >> digitala care deja dureaza de cativa ani si are un impact mare in carierele lor dar si in evolutiile brandurilor si business-urilor - pe scurt vor sa primeasca sub forma de cursuri, sintetizat si aplicabil, experienta noastra adunata ca agentie in aproape 10 ani de cand activam in piata de digital europeana si nu numai.

Avem deja foarte multe materiale foarte interesante, case study-uri aplicate, si experienta in a le livra deci lansarea oficiala Infinit Academy a venit pur si simplu natural in grupul nostru si este una dintre acele directii de business care ne este foarte apropiata de suflet si credem ca se va dezvolta foarte frumos alaturi de agentiile noastre." declara Alexandru Cernatescu - Group CEO&Co-Founder Infinit Solutions Agency, President of the Academic Board - Infinit Academy.

Ce diferentiaza Infinit Academy in piata este echipa de traineri - aceasta este formata din profesionisti cu cel putin 8-10 ani de experienta aplicata in domeniile in care vor oferi traininguri si contine atat romani dar si traineri internationali.

Primul curs deschis catre public Infinit Academy - Online Marketing Intensive Training - are loc pe datele 8,9 si 25,26 August 2016 in Bucuresti, la Infinit Tower - sediul din Romania a grupului Infinit, in spatiul dedicat exclusiv acestui business.

Cursul inaugural este format din 2 module, fiecare cu durata de 1 zi si va fi tinut de Alexandru Cernatescu, care va avea alaturi si o serie de traineri invitati.

Mai multe detalii despre curs gasiti aici: http://infinitacademy.com/training/online-marketing-training/ sau despre Infinit Academy aici: http://infinitacademy.com/

Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Cu ocazia conferinței Google I/O 2024, noua versiune a smartphone-ului Pixel, modelul 8a, face deja valuri înainte de lansarea oficială, datorită unei prezentări video neoficiale care...
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
#cursuri digital marketing, #cursuri online media , #Stiri Companii