Inteligenta testata la televizor

Marti, 19 Iunie 2007, ora 12:39
1846 citiri

In curand se va lansa un nou un nou concept de televiziune online, Braintv, adresat oamenilor inteligenti. De altfel, IQ-ul viitorilor telespectatori va fi pus sub testare.BrainTV ofera o alternativa la programele exclusiv telenovelistice, fiind promovata persoanelor cu bun gust, cu valori.

BrainTV va difuza continut pe cinci canale distincte: Business, Internet, Advertising, Cultural si Showbiz iar, cel mai important aspect, vom putea elimina reclamele agasante din timpul emisiunii preferate.

braintv.jpg Platforma BrainTV este gandita ca un mijloc de comunicare reciproca. Pe de o parte consumatorul primeste exact continutul pe care il doreste iar pe de alta parte publicitarul are sansa sa testeze instant spoturile, sa afle din timp unde apar problemele, unde plictiseste audienta, unde greseste si cum poate corecta si imbunatati conceptul initial.

Bazata pe interactivitate, telespectatorii vor putea aduce calificative si comentarii la adresa moderatorilor si a emisiunilor.

Pentru a mari relevanta pentru fiecare utilizator in parte, exista posibilitatea de creare automata a propriului program de televiziune in functie de diferite preferinte. In plus, exista un buton "Pauza" inexistent la o televiziune clasica. Acesta permite urmarirea integrala a programelor respectand programul fiecarui utilizator.

Postul de televiziune online BrainTV este detinut de Brainient, firma activa in domeniul software (IT outsourcing si custom software development pentru web si telefoane mobile). Portofoliul actual include companii din Anglia, Franta, Spania, Italia, Germania, SUA si Australia.

Bloombiz

(Sursa: Bloombiz)

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...