Jim Bagnola, trainerul NASA, Secret Service si NATO, vine la Bucuresti

Luni, 16 Martie 2015, ora 10:52
1429 citiri
Jim Bagnola, trainerul NASA, Secret Service si NATO, vine la Bucuresti
foto: HPDI

Americanul Jim Bagnola, unul dintre cei mai cunoscuti speakeri motivationali din lume, vine in Romania pentru a sutine, pe data de 25 martie, un workshop gratuit pentru managerii autohtoni.

Workshop-ul sustinut de Bagnola este doar o parte a evenimentului de tip Open Day "Fifty Shades of Resilience - Rezistenta la invatare", organizat de HPDI, companie romaneasca de consultanta in domeniul resurselor umane.

In cadrul evenimentului, Jim Bagnola va dezbate subiecte de interes in domeniul resurselor umane, precum: tendinte in trainingul american, diminuarea rezistentei la invatare, de ce unii angajati nu devin mai eficienti dupa un program de dezvoltare, noi metode de crestere a impactului unui training sau team building asupra participantilor, manageri, oameni de HR si traineri, de aceeasi parte a baricadei, responsabilizarea angajatilor si team building-ul si jocul ca metoda de obtinere a obiectivelor.

Conform trainerului american, cele mai frecvente greseli ale managerilor romani sunt autoritatea excesiva, ego-ul puternic in actul de management si faptul ca feedback-ul este dat doar atunci cand se comite o greseala.

Evenimentul "Fifty Shades of Resilience - Rezistenta la invatare" va avea loc la Hotel Amabasador din Bucuresti, pe data de 25 martie, in intervalul orar 13.00 - 19.00.

Despre Jim BAGNOLA

Jim Bagnola, speaker international si executive coach, este expert in domeniul leadershipului si in "Body-Mind Management", cu accent pe influenta modelelor de gandire asupra sanatatii, fericirii, succesului si capacitatii de a conduce.

Printre clientii cu care a colaborat de-a lungul timpului se numara Shell Oil Company, Kroger Company, NASA, US Secret Service, U.S. Department of State, Departamentul Fortelor Aeriene, NATO, Hotelurile Marriott, Siemens, Motorola, Scotiabank (Canada), McEearney Alstons Ltd. (Trinidad), PT ISPAT (Indonezia), Hella, Ecolab, Castle & Cooke (Hawai) si Universitatea din Texas.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
HMD a anunțat lansarea unui nou model de telefon: The Boring Phone. Produsul va fi prezentat în cadrul unui eveniment la Milan Design Week, pe data de 18 aprilie. Telefonul face parte dintr-o...
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
#workshop manageri romani Bucuresti, #Jim Bagnola training Romania, #trainer NASA NATO Bucuresti , #Stiri Companii