Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Lucretia Voinescu, UGIR: Sa rezistam mediului ostil in 2014

Lucretia Voinescu, UGIR: Sa rezistam mediului ostil in 2014


Lucretia Voinescu, vicepresedintele asociatiei de exportatori UGIR 1903, le doreste romanilor ca in 2014 "sa-si gaseasca resursele interioare pentru a-si pastra moralul si a rezista dificultatilor cotidiene".

"Daca reusim este o adevarata performanta. Cred ca am lua medalia de aur daca s-ar organiza mondiale la acest sport extrem", spune femeia de afaceri, privind pesimist perspectiva anului 2014.

Pentru anul 2014 isi propune sa reziste mediului ostil, "ca toti care au ramas in tara", spune Voinescu, intr-un interviu acordat Business24.

Cum puteti caracteriza anul 2013, din punct de vedere al modului in care au evoluay afacerile dumneavoastra?

Constant in general si la rigoare cu o usoara panta descendenta.

In ce masura a fost 2013 un an propice pentru mediul de afaceri romanesc?

In general, mediul de afaceri din Romania este ostil prin inconstanta si imposibilitatea de a fi previzionat. Nici macar pe termen foarte scurt. Din acest punct de vedere, nimic nou sub soare pentru anul care a trecut. Constant ostil. Se schimba usor ambalajul, continutul este acelasi - total dezinters din partea decidentilor, oricare ar fi acestia.

Care este cel mai important proiect pe care doriti sa il implementati in 2014?

Sa rezist mediului ostil si in anul 2014.

Dar pe plan personal, ce obiective v-ati propus?

Sa rezist mediului ostil si in anul 2014, ca toti care am mai ramas in tara.

Aveti o lista cu neimpliniri ale anului 2013, dar asupra carora veti insista in anul care incepe? Care ar fi acestea?

Nu, sunt mandra ca am rezistat pana si anului 2013. Mandria vine din faptul ca am reusit sa pastrez locurile de munca a celor cu care rezistam zi de zi. Acelasi proiect il am si pentru 2014.

Ce le urati oamenilor de afaceri care ne citesc, pentru noul an?

Sa-si gaseasca resursele interioare pentru a-si pastra moralul si a rezista dificultatilor cotidiene. Daca reusim este o adevarata performanta. Cred ca am lua medalia de aur daca s-ar organiza mondiale la acest sport extrem.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1992 ori