Mall Promenada a primit sase premii europene

Miercuri, 23 Aprilie 2014, ora 12:19
1860 citiri
Mall Promenada a primit sase premii europene

Centrul comercial Promenada a castigat distinctia Building of the Year SEE 2014, iar la numai doua zile, proiectul a obtinut titlul de "Overall Project of the Year 2013" in cadrul Galei SEE Real Estate Awards.

Dupa ce in luna decembrie 2013 proiectul impreuna cu dezvoltatorul acestuia au obtinut nu mai putin de trei premii in cadrul galei organizate la Bucuresti de Construction & Investment Journal, CIJ - "Best Retail Development of the Year", "Commercial Developer of the Year" si "Environmental, Social and Sustainability Award", in data de 8 aprilie 2014, la Varsovia, in cadrul Galei CEEQA centrul comercial Promenada, dezvoltat de Raiffeisen Evolution, a fost desemnat de CEE Insight Forum impreuna cu prestigiosul Financial Times drept "Building of the Year SEE 2014".

Gala CEEQA este un eveniment anual ce premiaza excelenta pe piata imobiliara din 18 tari europene.

Doua zile mai tarziu, pe 10 aprilie 2014, proiectul a obtinut titlul de "Overall Project of the Year 2013" in cadrul Galei SEE Real Estate Awards, desfasurata la Athenee Palace Hilton din Bucuresti, un eveniment anual organizat de EuropaProperty.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Săptămâna trecută, Huawei a lansat seria Pura 70, care a înregistrat vânzări impresionante pe piața din China. Cu toate acestea, perspectivele pentru piețele occidentale sunt mai...
6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
Diversitatea informațiilor și situațiile complexe fac ca unele întâlniri de afaceri să fie solicitante. Lucrurile se pot complica, iar tu ești mai puțin concentrat pe rezultatul final. De...
#Mall Promenada, #centrul comercial Promenada, #premii mall Promenada , #Stiri Companii