Meet Magento Romania 2015

Joi, 11 Iunie 2015, ora 17:35
1364 citiri
Meet Magento Romania 2015
foto: meetmagento.ro

Editia de anul acesta a evenimentului Meet Magento Romania 2015 va avea loc in perioada 2-3 octombrie, la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca.

Meet Magento este cea mai mare serie de conferinte la nivel global, axata pe eCommerce, Business, platforma Magento si ecosistemul ei regional, evenimente care acopera toate pietele importante de eCommerce din lume. In 2015, evenimentele Meet Magento vor avea loc in 30 de tari, inclusiv SUA, Rusia, Brazilia, Germania, Italia, Spania, Elvetia si Polonia.

Meet Magento Romania 2015 se va desfasura pe parcursul a doua zile, 2 si 3 octombrie, compuse din doua trackuri specializate, unul business, dedicat proprietarilor de magazine, oamenilor de marketing si furnizorilor de servicii dar si unul tehnic, dedicat cu precadere developerilor, precum si o serie de workshop-uri ce vor trata diverse teme de interes pentru industrie.

Pentru aceasta editie organizatorii au pregatit o agenda mai bogata de subiecte dezbatute in jurul temei eCommerce si un expo zone de doua ori mai mare decat cel din 2014, facilitand astfel realizarea de noi parteneriate si networkingul intre participanti.

Pretul unui bilet incepe de la 50 de euro si poate ajunge la 100 de euro, depinzand de perioada de achizitie. Cei ce doresc sa isi rezerve un loc din timp, pot beneficia de oferta de bilete Early Bird.

Cum funcționează tehnologia QD-OLED de pe noile televizoare smart și cu ce beneficii vine
Cum funcționează tehnologia QD-OLED de pe noile televizoare smart și cu ce beneficii vine
Anunțată recent, tehnologia ecranelor QDEL promite să revoluționeze industria televizoarelor, începând cu segmentul premium și extinzându-se treptat către gama de buget. În timp ce...
Legi noi în UE pentru combaterea spălării banilor. Limită de doar 10.000 euro pentru plăţile mari în numerar
Legi noi în UE pentru combaterea spălării banilor. Limită de doar 10.000 euro pentru plăţile mari în numerar
Un pachet important de legi, care consolidează setul de instrumente al UE pentru combaterea spălării banilor şi finanţării terorismului, a fost adoptat miercuri, 24 aprilie, de Parlamentul...
#Meet Magento Romania 2015, #Meet Magento eveniment Business , #Stiri Companii