Mobila Simex va invita la Expozitia de Mobila "Totul pentru Casa si Familie", 17-20 Martie 2016, Constanta

Miercuri, 09 Martie 2016, ora 15:59
2420 citiri
Mobila Simex va invita la Expozitia de Mobila "Totul pentru Casa si Familie", 17-20 Martie 2016, Constanta
foto: Casa Mobila Simex

Mobila Simex are deosebita onoare sa va invite, in perioada 17-20 Martie 2016, la Expozitia de Mobila "Totul pentru Casa si Familie", care se va desfasura in Pavilionul Expozitional din Statiunea Mamaia!

Tematica acestei Expozitii vizeaza aducerea in prim-plan a celor mai ingenioase solutii de mobilier si concepte de design interior pentru spatiile rezidentiale, dar, mai ales pentru segmentul hotelier, aflat intr-o permanenta evolutie datorata avantajului turistic al litoralului Marii Negre.

Exponent al celor mai inovatoare solutii de mobilier din lemn masiv, brandul Mobila Simex va aduce in atentia vizitatorilor Targului spectrul larg de modele si finisaje care au consacrat compania noastra atat la nivel national, cat si pe plan international.

Cabinet Cleopatra

Pentru compania Mobila Simex, Expozitia "Totul pentru Casa si Familie" constituie o invitatie adresata clientilor nostri fideli, dar si potentialilor clienti, de a descoperi mobila romaneasca, mobila autentica, de foarte buna calitate, produsa in fabricile de mobila Simex din Ardeal.

Mobilierul Simex se distinge prin calitatea superioara a pieselor de mobilier realizate din esente de lemn masiv de inalta calitate si proiectate intr-o adevarata simbioza estetica si de bun gust prin liniile si formele clasice, magistral lucrate in fabricile noastre de mobila si innobilate estetic cu sculptura executata manual si intarsii fine, cu motive florale.

Sufrageria Venetia Lux

Va invitam sa treceti pragul Standului Simex din Pavilionul Expozitional din Statiunea Mamaia pentru a descoperi paleta ampla de colectii Mobila Simex pentru casa, hotel si restaurant: sufragerii, dormitoare, cabinete, holuri, seturi TV plasma, bucatarii, usi de interior si exterior etc.

Colectia Modern pentru Hotel

Sufrageriile Mobila Simex constituie o veritabila dovada de stil si eleganta, aducand, prin design-ul somptuos, ambianta si parfumul interioarelor de odinioara in contemporaneitate si adaptand, astfel, conventiile estetice specifice stilurilor clasice tendintelor de confort si functionalitate din prezent.

In cadrul Expozitiei "Totul pentru Casa si Familie", puteti descoperi paleta variata de sufragerii Mobila Simex, disponibile intr-o varietate de finisaje standard sau modificate: nuc, nuc-roscat, cires, finisaj alb-auriu, finisaj modificat etc.

Sufrageria Contessa

Alaturand un set de TV plasma celorlalte piese de mobilier din sufragerie (Bufet cu Rama Oglinda, Bufet Vitrina 3 Usi, Masa Extensibila cu Scaune, Bufet Vitrina Colt, Carcasa Ceas etc), veti aduce un plus de valoare, dar si un grad sporit de utilitate spatiului amenajat.

Portofoliul Mobila Simex cuprinde o gama diversificata de seturi de TV plasma, care pot fi achizitionate atat individual, cat si ca o completare la la sufrageria din colectia pe care o reprezinta, si pe care le veti putea descoperi in cadrul Targului "Totul pentru Casa si Famili" de la Constanta.

Plasma Poesis

De asemenea, puteti crea un tot unitar estetic si functional adaugand, de asemenea, si un ansamblu de hol din lemn masiv, care va impregna interiorului o nota de robustete si rafinament, sau un model de bar, tot din lemn masiv, care se dovedeste a fi o solutie mai mult decat inspirata de depozitare si expunere a sticlelor de bautura.

Hol Venetia Lux

Va asteptam la Expozitia "Totul pentru Casa si Familie" pentru a descoperi toate modele Mobila Simex de holuri si baruri din lemn masiv, potrivite atat pentru linia de hotel si restaurant, dar si pentru propria locuinta!

Bar Royal

Dormitoarele Mobila Simex inspira o nota de stabilitate, eleganta si distinctie, imbinand armonios rolul functional, dat de rezistenta indelungata la uzura, cu cel estetic, reflectat prin design-ul aparte, in linie clasica, intr-o explozie de culori, linii si modele deosebit de atent executate in fabricile noastre din Ardeal.

Vizitand Standul nostru din Pavilionul Expozitonal din Statiunea Mamaia, puteti descoperi cea mai extinsa gama de dormitoare din lemn masiv, ideale pentru a crea o ambianta confortabila, relaxanta si imbietoare, dincolo de stresul si agitatia de peste zi.

Dormitor Royal

Virtuozitatea tehnica si estetica a pieselor de mobilier lucrate in fabricile noastre din Ardeal este surprinsa nu doar in executia mobilierului standard, comenzile speciale realizate de specialistii Simex impunandu-se pe piata de profil printr-un grad de acuratete a design-ului si calitate superior.

Prin aria vasta de acoperire a comenzilor speciale, putem, efectiv, imbraca o casa de la zero, prin modele complexe de bucatarii, de usi de interior si exterior, dar si numeroase prototipuri de ferestre, scari, placare pereti (boaserie), casetare tavane, biblioteci incastrate si multe alte decoratiuni interioare, toate piesele de mobilier fiind realizate din lemn masiv.

Bucatarie Mobila Simex

Designerii si proiectantii Mobila Simex se pot deplasa la domiciliul clientilor pentru masuratori, schite si stabilirea proiectului final.

Pe toata perioada Expozitiei, beneficiati de Super-Promotii si Reduceri substantiale la toate comenzile efectuate in cadrul Targului.

Pentru mai multe informatii despre colectiile si reducerile Mobila Simex, va invitam sa consultati site-ul nostru: www.mobilasimex.ro!

Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Cu ocazia conferinței Google I/O 2024, noua versiune a smartphone-ului Pixel, modelul 8a, face deja valuri înainte de lansarea oficială, datorită unei prezentări video neoficiale care...
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
#produse Casa Mobila Simex, #targ Casa Mobila Simex , #Stiri Companii