Oamenii de afaceri din sudul tarii se intalnesc pentru a discuta oportunitati de business

Marti, 26 Noiembrie 2013, ora 11:19
1486 citiri
Oamenii de afaceri din sudul tarii se intalnesc pentru a discuta oportunitati de business

Seria de evenimente "Economia Azi. Optiuni si oportunitati pentru IMM-uri", dezvoltata si organizata de Doingbusiness.ro, se va incheia in luna noiembrie cu evenimentul adresat comunitatii de afaceri din zona de sud a tarii.

Evenimentul va avea loc joi, 27 noiembrie, in cadrul Hotelului Golden House din Craiova, incepand cu ora 9:00. Aici sunt asteptati reprezentantii mediului de afaceri local, manageri si administratori de companii, sunt asteptati sa participe la dezbaterile interactive sustinute in cadrul unei conferinte de o jumatate de zi, structurata in doua sesiuni. Participantii invitati la eveniment sunt reprezentanti din top si middle managementul companiilor din judetele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinti si Valcea, avand o cifra de afaceri de peste un milion de euro.

Cele doua sesiuni ale evenimentului de tip dezbatere vor analiza teme actuale pentru mediul de afaceri local ce vor fi abordate de directori din cadrul Raiffeisen Bank, , Erste Asset Management si Casa de Insolventa Transilvania in prima sesiune, alaturi de KPMG Romania si DHL Express in cea de-a doua sesiune.

Evenimentul va fi moderat de dl. Dan Suciu, cunoscut jurnalist economic cu peste 18 ani de experienta in mass media si institutii guvernamentale.

Doingbusiness.ro organizeaza seria de evenimente Economia Azi. Optiuni si oportunitati pentru IMM-uri impreuna cu Raiffeisen Bank si DHL Express, ca Parteneri Principali, si alaturi de: Erste Asset Management, Casa de Insolventa Transilvania si KPMG Romania.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins recent portofoliul de produse, lansând nu doar noua serie de telefoane mobile Edge 50 - care include modelele Moto Edge 50 Pro, Moto Edge 50 Ultra și Moto Edge 50 Fusion -...
NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA a anunțat planurile pentru o misiune care va trimite prima dronă, numită Dragonfly, pentru a explora Titan, cel mai mare satelit al planetei Saturn. Inițiativa vine după succesul dronei...
#oportunitati afaceri, #evenimente doing business , #Stiri Companii