"Ofera cadouri partenerilor pentru succesul afacerii tale" - Interviu Floriana Tiron, CEO Gourmet Gift

Luni, 06 Octombrie 2014, ora 12:40
3224 citiri
"Ofera cadouri partenerilor pentru succesul afacerii tale" - Interviu Floriana Tiron, CEO Gourmet Gift

Craciunul 2014 este aproape, la fel si agitatia pe piata cadourilor. Pe piata cadourilor corporate, cea a cosurilor cadou pentru mediul de business, au inceput deja cererile de oferta, primele comenzi ferme si pregatirile pentru livrarea cadourilor.

Cat de dinamica este piata cadourilor corporate, ce inseamna o afacere bazata pe producerea de cosuri cadou pentru firme si cata munca se afla in spatele cadourilor frumos ambalate pe care le primim la birou, aflam de la Floriana Tiron, CEO Gourmet Gift, firma care de mai bine de un an domina piata online a cadourilor corporate prin magazinul online www.gourmetgift.ro

Se apropie sarbatorile de iarna. Cum s-a pregatit Gourmet Gift pentru a face fata sezonului?

Chiar daca Craciunul este inca departe calendaristic, departamentele de marketing, achizitii sau HR, ale clientilor, au inceput sa ne solicite oferte si ajutorul in pregatirea cosurilor cadou pentru partenerii de afaceri sau dupa caz, angajatii proprii. Am definitivat la sfarsitul lunii august, pregatirile aferente acestui sezon. Vom lansa cat de curand oferta si Catalogul Craciun 2014, asadar recomandam companiilor interesate sa ofere cosuri cadou, sa ne contacteze in vederea unei potentiale colaborari sau sa isi inscrie adresa de email si numarul de telefon in sectiunea de Newsletter a site-urilor noastre.

Pentru a fi competitivi pe o piata din ce in ce mai dinamica, ne bazam pe importuri proprii de ambalaje si accesorii pentru cadouri, dar si pe o selectie de dulciuri si produse din gama delicateselor gourmet, de cea mai buna calitate.

Avem o echipa tanara si dedicata, cu o capacitate ridicata de productie. Istoricul sezoanelor trecute ne arata ca am reusit sa livram peste o mie de cosuri de Craciun pe zi. Pentru sezonul de Craciun 2014, anticipam o crestere cu 45% a comenzilor online, in concordanta cu evolutia pietei totale pe segmentul cosurilor cadou corporate. Suntem pregatiti sa onoram cu profesionalism toate comenzile la un nivel ridicat de calitate.

O afacere cu cadouri seamana cu un Mos Craciun deghizat. Carui segment de piata va adresati?

Ne adresam cu preponderenta mediului de afaceri, deopotriva companii multinationale si societati comerciale din segmentul SOHO & SME. In portofoliul de clienti existenti gestionam o relatie de peste o mie de conturi de profil business si corporate. Nu ignoram nici zona de retail, accesibila tuturor. In extra sezon, indemnam orice client, cu oferte avantajoase, sa ofere cosuri cadou si cu alte ocazii, nu doar de Craciun si Paste. Aceste ocazii pot fi: o aniversare, un eveniment corporate, ziua mamei, o vizita la nasi, la parinti sau ori de cate ori doreste sa spuna "Multumesc pentru tot!"

Exista inca pe piata tendinta de a oferi agende si calendare partenerilor de business. Spuneti-ne de ce clientii ar trebui sa aleaga cosurile cadou?

Cui nu-i place sa primeasca un cadou? Mai ales daca acesta arata senzational, contine produse de calitate superioara si este ales in concordanta cu personalitatea destinatarului sau. Este un cadou inspirat, denota o eleganta in afaceri si exista variante indiferent de bugetul celui care il ofera. Pentru Craciun, selectia noastra de cosuri cadou incepe de la o valoare de 21 lei fara TVA.

Sunt usor de cumparat si doar la un click distanta, nu necesita irosire de resurse si timp in aglomeratia aferenta sarbatorilor.

De ce ar alege clientii cosurile cadou de la Gourmet Gift?

In primul rand pentru ca livram cele mai frumoase cosuri cadou. Apoi pentru ca avem preturi excelente, accesibile tuturor.

Pe langa clasicele cosuri cu bauturi fine si dulciuri rafinate, colectiile noastre de cosuri cadou includ si o selectie de produse traditionale romanesti. Dezvoltam aceasta categorie de cadouri si promovam cu orice ocazie producatorii autohtoni de produse romanesti: dulceturi in diverse combinatii, zacusca, miere de albine, carnati de vanat, tuica si cozonacul traditional romanesc. Suntem primii producatori ce au introdus in selectia de cadouri, cosurile traditionale romanesti, trasformand-o intr-o categorie aparte, distincta.

De asemenea, cadourile noastre respecta tendintele actuale in materie de design si cromatica. Avem pachete create pentru a multumi orice tip de client indiferent de bugetul acestuia. Demersul si ambitia noastra este 'Un cos cadou pentru fiecare roman"

Ati amintit in permanenta ca aveti cadouri pentru buzunarul fiecaruia. Care este politica de pret practicata de Gourmet Gift?

Putem spune cu toata responsabilitatea faptul ca preturile noastre sunt imbatabile. Strategia noastra este sa imbunatatim sezon de sezon calitatea produselor si serviciilor pe care le oferim, mentinand cele mai bune preturi de pe piata de profil. Mai mult decat atat, pentru comenzile ferme efectuate pana la data de 30 octombrie 2014, oferim un mega discount prin promotia "Early Order". Avem preturi corecte, corelate cu cerinta clientilor nostri.

Cum se poate efectua o comanda pe site?

Deja am primit primele comenzi inca din luna septembrie. Aceste comenzi sunt de la clienti existenti ai magazinului online de cadouri GourmetGift, care doresc sa-si aleaga si sa-si rezerve cadourile pentru Craciun, din timp, pentru a preintampina aglomeratia aferenta lunii decembrie. Comenzile se pot face direct de pe site ori trimitand un email la adresa office@gourmetgift.ro sau telefonic la numerele dedicate departamentului de vanzari, 0747.11.22.11 sau 0748.19.19.19.

Livrati national?

Nu! Livram national si international. Suntem atenti la timpul clientilor nostri, deseori insuficient pentru a isi cumpara si livra cadourile, motiv pentru care, oferim, livrarea cu 100% discount sau contracost, in functie de valoarea si complexitatea comenzii. La cerere, oferim si logistica aferenta livrarii cosurilor cadou in locatii multiple. Comenzile ferme beneficiaza de prioritate in livrarea comenzilor. De asemenea, in anumite conditii, in functie de valoarea comenzii si destinatia cadourilor, transportul este gratuit.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Marți, o ploaie torențială a provocat inundații în diverse zone ale Dubaiului, transformând străzile în adevărate râuri și determinând închiderea temporară a celui de-al doilea cel...
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio, sub denumirea ULT, destinată iubitorilor de muzică care preferă un bas puternic. Linia include patru produse: ULT Field 1, ULT Field 7, ULT Tower 10...
#cosuri de Craciun, #cosuri de cadouri, #cadouri de sarbatori, #cadouri corporate , #Stiri Companii