Peste 4.500 de expozanti, in 2013, la Romexpo

Vineri, 13 Decembrie 2013, ora 10:15
1096 citiri
Peste 4.500 de expozanti, in 2013, la Romexpo

Peste 500.000 de persoane au vizitat in acest an complexul expozitional Romexpo din Bucuresti, unde au fost organizate 58 de targuri, 390 de conferinte, seminarii si congrese si cinci concerte.

Pe tot parcursul acestui an, la Romexpo au avut loc 40 de targuri si expozitii proprii, 18 targuri si evenimente organizate de catre parteneri, 390 de seminarii, conferinte, workshop-uri si congrese, trei evenimente pentru publicul larg, cinci concerte si un festival de muzica, se arata intr-un comunicat al Romexpo.

La targurile si expozitiile organizate au participat, printre altele, firme de turism, constructii, amenajari interioare, industrie, mobilier, echipament militar, cosmetice si moda, agricultura, industria alimentara si medicina. Astfel, la evenimentele organizate au participat aproximativ 4.500 de companii.

Totodata, peste 500.000 de vizitatori au trecut pragul complexului, iar cifra de afaceri a Romexpo a ajuns la 11 milioane de euro, fata de aproape zece milioane de euro anul trecut.

Centrul Expozitional a gazduit evenimente precum Cirque du Soleil Allegria sau concerte sustinute de Hurts, Sting, Jose Carreras, Andrea Bocelli sau festivalul Rock The City.

Complexul expozitional Romexpo are ca actionar majoritar Camera de Comert si Industrie a Romaniei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Romania va avea un deficit de 6,5% anul acesta, conform estimarilor Comisiei Europene
Romania va avea un deficit de 6,5% anul acesta, conform estimarilor Comisiei Europene
Estimarile Comisiei Europene indica un deficit de peste 6,5% din PIB pentru Romania, in vreme ce Consiliul Fiscal considera ca acesta va fi in jur de 6,4% din PIB, daca nu se va recurge din nou la...
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
#evenimente Romexpo, #vizitatori Romexpo, #complex expozitional Romexpo , #Stiri Companii