Ploiesti Shopping City: S-a deschis cel mai mare mall regional din sudul tarii

Vineri, 16 Noiembrie 2012, ora 09:55
12245 citiri
Ploiesti Shopping City: S-a deschis cel mai mare mall regional din sudul tarii

Cel mai mare mall regional din zona de sud a Romaniei, Ploiesti Shopping City, o investitie de 65 de milioane de euro, a fost inaugurat, joi, acesta gazduind peste o suta de magazine, fast food-uri si cafenele, avand, totodata, cel mai mare cinematograf din afara Capitalei.

Ploiesti Schopping City, cel mai mare mall din regiunea de sud a Romaniei, este o investitie dezvoltata de New Europe Property Investments (NEPI) - grup de firme care investeste in centre comerciale, cladiri de birouri si proprietati industriale - impreuna cu Carrefour Property Romania - divizia imobiliara a grupului Carrefour, transmite corespondentul Mediafax.

Noul centru comercial se intinde pe 55 mii metri patrati, include peste o suta de magazine, restaurante, fast food-uri si cafenele, precum si locuri de joaca pentru copii.

Mall-ul din Ploiesti are o terasa exterioara care, pe timp de iarna, va fi transformata in patinoar in aer liber, cu o suprafata de aproximativ 450 de metri patrati.

La inaugurarea oficiala a Ploiesti Shopping City au participat reprezentantii conducerii NEPI si Carrefour Romania, precum si oficiali din administratia publica locala, respectiv presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, prefectul judetului Prahova Marius Sersea. si subprefectul Rodica Paraschiv.

Centrul comercial a fost deschis publicului in jurul orei pranzului si inca inainte de deschidere zeci de cumparatori au asteptat la usile mall-ului.

La ora 15:00, ora la care a avut loc inaugurarea oficiala, urmata de declaratii de presa, la iesirea din Ploiesti spre Brasov s-au format ambuteiaje, traficul rutier fiind dat peste cap din cauza cozilor de masini care asteptau sa intre in parcarea noului centru comercial.

Soferii au asteptat zeci de minute pentru a intra in parcarea mall-ului si pentru a gasi un loc in care sa-si lase masina, in conditiile in care parcarea noului centru comercial are peste 2.000 de locuri.

Pentru a descongestiona circulatia rutiera, in zona au fost trimise mai multe echipaje ale Politiei Rutiere.

Din luna decembrie, in cadrul Ploiesti Shopping City, va fi deschis si cel mai mare cinematograf din afara Bucurestiului, care va avea 12 sali de proiectie.

Ploiesti Shopping City a fost construit in jurul supermarket-ului Carrefour, existent deja la marginea Ploiestiului, la iesirea din oras catre Brasov. Centrul comercial nu se afla pe teritoriul administrativ al municipiului Ploiesti, ci pe cel al comunei prahovene Blejoi.

Anul viitor, la Ploiesti va fi inaugurat un nou mall, investitie a AFI Europe, dezvoltatorul mall-ului AFI Palace Cotroceni. Mall-ul AFI din Ploiesti se construieste pe terenul pe care, timp de zece ani, a functionat fabrica Flacara, care producea masini de tocat, teren situat in apropierea cartierului Bereasca, la iesire din Ploiesti catre Buzau.

Inainte de deschidere Ploiesti Shopping City, in apropierea acestui centru comercial a fost amplasat un panou publicitar foarte mare, care face reclama viitorului mall AFI din Ploiesti, cu mesajul "lumea fashion vine in centru, nu pe centura".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
România continuă să fie pe primul loc în UE când vine vorba despre inflație. Un bun exemplu în acest sens reprezintă tarifele din stațiuni, stabilite de hotelieri. Față de anul trecut,...
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Dolj: Şofer înregistrat de radar în timp ce conducea cu viteza de 218 kilometri pe oră pe DN 55 Un şofer din Craiova a rămas fără permisul de conducere pentru 120 de zile după ce a fost...
#Ploiesti Shopping City, #shopping Ploiesti , #Stiri Companii