Prima conferinta pentru organizatorii de evenimente

Vineri, 20 Iunie 2014, ora 16:12
1842 citiri
Prima conferinta pentru organizatorii de evenimente

Organizatorii de evenimente din marile companii si din agentiile din Romania au ocazia sa participe la prima conferinta in care pot afla noutati despre tot ce tine de managementul unui eveniment: concepte si abordari strategice, tehnologie, logistica, inspiratie si creativitate.

Pe 26 iunie, la prima editie a evenimentelor EVENTHEROES, vor avea loc prezentari si sesiuni interactive iar specialisti de renume international si experti locali din industria de organizare de evenimente se vor intalni pentru a dezbate cele mai noi tendinte, pentru a face schimb de experienta si pentru a gasi noi oportunitati de business.

Organizatorul Eurovizion despre ce inseamna sa organizezi un eveniment pentru toata Europa

Sietse Bakker, Event Supervisor al Concursului International Eurovision va vorbi despre provocarile organizarii unui eveniment de talie europeana, cu participare internationala, de la organizarea sa pana la cele mai creative metode de comunicare.

Participantii la EVENTHEROES interesati de organizarea de evenimente muzicale se vor putea inspira si din prezentarea lui Guido Janssens, Manging Partner EMAGIC, care va aborda maturizarea pietei de organizare de evenimente muzicale din Romania, o trecere in revista a realitatilor, provocarilor si viitorului acestei industrii.

Organizatorii de evenimente din Romania vorbesc despre specificul pietei locale

Sorin Blaga, Managing Director Wave Experience, una dintre cele mai mari agentii de Consumer Engagement din Romania, va aborda specificitatile integrarii marketingului experiential si al interactiunilor speciale in mixul de marketing al clientilor.

Cristian Hossu, Managing Partner Universum Events, va aborda provocarile si reusitele lansarii pe piata a unor evenimente-concept, in domenii de interes pentru mediul de business actual, precum tehnologie, inovatie si comunicare.

Oliver Perkins va sustine la EVENTHEROES workshop-ul "Finding your inner event hero" pentru a ii incuraja pe organizatorii de evenimente sa obtina cele mai bune rezultate de la ei si de la cei din jur.

Anca Mitu, fondatoarea Privileg Catering, va aborda importanta relatiei de parteneriat intre cliensi si furnizori, aducand in discutie nevoile actualte de pe piata locala de evenimente.

Tehnologie si tendinte in organizarea de evenimente in 2014

Fondatorul celui mai mare blog dedicat organizatorilor de evenimente, Julius Solaris, vine la Bucuresti pentru a prezenta directia in care volueaza industria de organizare de evenimente la nivel mondial. El va discuta si cu liderii industriei locale despre specificul pietei de organizare de evenimente in Romania.

Juraj Holub, de la start-up-ul tehnologic sli.do, va discuta despre integrarea noilor tehnologii de pe piata in organizarea evenimentelor si va face si o demonstratie de integrare Google Glass cu o aplicatie mobila destinata organizatorilor de evenimente.

Experienta internationala pentru dezvoltare locala

Directorul TEDxAmsterdam si alti 3 specialisti britanici din industria de organizare de evenimente aduc la prima editie EVENTHEROES experienta a sute de interactiuni de succes organizate si studiate peste hotare.

Jan Scheele, directorul TEDxAmsterdam, va discuta despre scopul si planificarea strategica din spatele unui astfel de eveniment de succes.

Graham Berridge, profesor la Universitatea Westminster va discuta despre provocarile din spatele designului experiential al evenimentelor, abordand atat partea teoretica cat si exemple practice.

Doamna Rai Shacklock, cea care a contribuit la dezvoltarea primului program academic de studiu in Managementul Evenimentelor din Marea Britanie, va interactiona cu praticipantii la EVENTHEOEROES pe tema educarii noului val de manageri de evenimente.

Profesorul Doctor Joe Goldblat va avea o inteventie speciala online in care va explica cu exemple concrete impactul organizarii de evenimente in business, societate si economie, intr-o privire macro a acestei industrii in economia globala.

Prima editie a evenimentelor EVENTHEROES se numeste "The story behind the scenes" si are ca tema eforturile nevazute din spatele unui eveniment de succes. Evenimentul din 26 iunie se bucura de sprijinul partenerilor Wave Division - Engagement Partner, eMAG, Privileg Catering, BlackCab, The Ark, Paralela 45, UAPR, AllWays4FWD, Zece si Fiii, Fotograful Tau, The Bucharest's, Brainovate, TentEvent, Sponseasy, CoolRentals, Sli.do, CatchBOX si mediaTRUST, Cariere, IQads si Wall-Street.ro, Business24, Ziare.com, Suburban Magazine ca Parteneri Media.

Biletele pot fi achizitionate online, pe site-ul evenimentului www.eventheroes.ro.

Biletele "Early Adopters" sunt disponibile pana pe 23 iunie la pretul special de 140 EUR, dupa aceasta data putand fi achizitionate numai bileletele "Regular Ticket", in valoare de 180 EUR. Incurajam si inscrierea grupurilor de persoane, pentru aceste posibilitati existand si o politica de discount de grup (5% - grupuri de minim 3 persoane, 10% - grupuri de minim 5 persoane, 15% - grupuri de minim 10 persoane).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
HMD a anunțat lansarea unui nou model de telefon: The Boring Phone. Produsul va fi prezentat în cadrul unui eveniment la Milan Design Week, pe data de 18 aprilie. Telefonul face parte dintr-o...
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
#conferinta organizatori evenimente, #organizare evenimente , #Stiri Companii