Primele trei cladiri din AFI Park , inchiriate integral

Marti, 12 August 2014, ora 13:05
1849 citiri
Primele trei cladiri din AFI Park , inchiriate integral

AFI Europe ajunge la un grad de ocupare de 100% a spatiilor de birouri din primele trei cladiri din proiectul AFI Park din Bucuresti, dupa inchirierea a 6.000 de metri patrati de catre compania canadiana Telus International Europe in AFI Park 3, cu finalizare in decembrie.

Telus International Europe, furnizor de servicii Business Process Outsourcing (BPO), a inchiriat cinci etaje in AFI Park 3 pentru o perioada de cinci ani.

"Semnarea acestui contract de inchiriere demonstreaza intentia unei mari companii BPO de a investi in modernizarea spatiilor de birouri in beneficiul angajatilor sai, avand in vedere, in acelasi timp, posibilitatea de extindere in viitor in cadrul AFI Park. Astazi, pentru a atrage cei mai valorosi angajati, companiile se concentreaza pe gasirea unei locatii excelente pentru sediile lor, care sa fie usor accesibile cu metroul, tramvaiul si masinile proprii si inconjurata de servicii si facilitati, cum este AFI Park, deservit de mall-ul AFI Palace Cotroceni", a declarat intr-un comunicat David Hay director executiv AFI Europe Romania.

Constructia AFI Park 3 a inceput in iunie 2013, iar cladirea urmeaza sa fie livrata clientilor la finalul acestui an. AFI Europe a semnat anterior un contract de preinchiriere cu Endava Romania pentru patru etaje din cea de-a treia cladire din AFI Park, cu posibilitatea de inchiriere de spatii aditionale, potrivit planurilor de extindere ale Endava.

Ca urmare a acestui acord recent cu Telus International, in conditiile in care AFI Park 2 este ocupata integral de Electronic Arts si AFI Park 1 inchiriata in totalitate, AFI Park a reusit sa atinga o rata de ocupare de 100% pentru spatiile de birouri din primele 3 cladiri. In total, cele trei cladiri totalizeaza circa 35.000 metri patrati.

In luna aprilie, AFI Europe a inceput constructia AFI Park 4&5, cea de-a patra faza a acestui proiect de birouri premiat, care este planificata pentru a fi finalizata in octombrie 2015.

AFI Park 4&5 va fi construita ca o singura cladire, deservita de doua receptii si va avea o suprafata totala inchiriabila de 32.000 metri patrati (GLA) dispusa pe 12 etaje de birouri, cu o parcare subterana pe doua niveluri si cu un parter care va oferi spatii comerciale.

AFI Europe opereaza in Romania din 2005, primul proiect dezvoltat fiind centrul comercial AFI Palace Cotroceni, cu o suprafata de peste 80.000 metri patrati. AFI mai detine centrul comercial AFI Palace Ploiesti, dar si terenuri pentru alte proiecte de retail si birouri in Bucuresti si Arad.

Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
#cladiri birouri AFI Park, #AFI Europe Romania , #Stiri Companii