Profesionisti din IT si business dezbat tendintele din comertul online si tehnologie

Marti, 22 Septembrie 2015, ora 14:21
1303 citiri
Profesionisti din IT si business dezbat tendintele din comertul online si tehnologie
Foto: meetmagento.ro

Cea de-a doua editie a evenimentului de e-commerce pentru platforma Magento din Romania, care va avea loc la Cluj-Napoca, in perioada 2-3 octombrie, va reuni speakeri de top din industria IT si business din Romania si din strainatate, oameni cu expertiza si performante deosebite in domeniile lor.

Evenimentul Meet Mangento de anul acesta va avea doua componente principale, una de business, dedicata proprietarilor de magazine online, oamenilor de marketing, furnizorilor de servicii, si o componenta tehnica, care se va adresa in special profesionistilor in IT, programatorilor si dezvoltatorilor.

Evenimentul va fi incheiat cu o petrecere - Party 404 - cea mai mare petrecere destinata industriei IT din Translvania, la care sunt asteptate peste 500 de persoane.

Meet Magento este cea mai mare serie de conferinte la nivel global, axata pe eCommerce, Business, platforma Magento si ecosistemul ei regional.

In 2015, evenimentele Meet Magento vor avea loc in 30 de tari, inclusiv SUA, Rusia, Brazilia, Germania, Italia, Spania, Elvetia si Polonia, dar si Romania.

Pretul unui bilet incepe de la Euro50 si poate ajunge la Euro105, depinzand de perioada de achizitie. Mai multe detalii pe site-ul evenimentului.

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#tendinte comert online tehnologie, #eveniment tendinte comert tehnologie , #Stiri Companii