Radu Georgescu, pe blogul sau: Caut parteneri de afaceri

Joi, 18 Octombrie 2012, ora 12:18
3904 citiri
Radu Georgescu, pe blogul sau: Caut parteneri de afaceri

Omul de afaceri Radu Georgescu cauta trei "parteneri", care sa conduca trei dintre companiile la care este actionar, potrivit unui anunt publicat pe blogul sau personal.

"De ce le spun 'parteneri', cand jobul este de CEO: pentru ca asta este de fapt ce caut. Caut oameni care sa preia aceste companii ca si cand ar fi ale lor. Sa primeasca ESOP (Employee Share Option Plan) - adica actiuni in companie - si sa actioneze ca un antreprenor, crescand compania cu toata energia lor. Nu m-am implicat niciodata in activitatea de zi cu zi a companiilor, ci doar in Board of Directors, si in aceste conditii toti directorii generali din companiile in care am fost actionar au fost parteneri pentru mine", scrie Radu Georgescu.

Iuliana Butuc-Cerchez, Corporate Affairs Officer in cadrul grupului GECAD in cadrul caruia Georgescu este actionar, a declarat pentru Business24, ca posturile anuntate sunt pentru companii in cadrul carora Radu Georgescu este actionar sau companii pe care acesta la va infiinta ulterior.

Ce trebuie sa stie managerii cautati de Radu Georgescu

"O intelegere foarte adanca a internetului. Cloud, SaaS, Software, ecommerce;

Nu caut manageri de acum 20 de ani. Caut leaderi, caut antreprenori care sa poata crea si reinventa companiile".

"Poate unul din atributele cele mai importante este capacitatea de a construi si gestiona echipe de oameni destepti si deschisi".

"In nici una din companii nu este vorba de o schimbare de avarie, ci de crestere si evolutie. Daca credeti ca sunteti potriviti pentru asta, as vrea sa va cunosc - trimiteti-mi va rog un CV pe emailul propriu, disponibil in blog", a mai spus Radu Georgescu.

Radu Georgescu este unul dintre cei mai de succes antreprenori romani din industria IT dupa ce in 2004 a vandut tehnologia anrivirus RAV catre Microsoft.

Una dintre companiile in care este actionar Radu Georgescu, Avangate, are in plan listarea la bursa NASDAQ, dupa ce va reusi sa ajunga la o valoare de piata de 1 miliard de dolari.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#Radu Georgescu anunt angajare, #Radu Georgescu afaceri, #Radu Georgescu companii , #Stiri Companii