Robin Sharma: Romania are sanse reale sa devina, in timp, o forta economica importanta in Europa

Marti, 23 Iunie 2015, ora 15:01
1450 citiri
Robin Sharma: Romania are sanse reale sa devina, in timp, o forta economica importanta in Europa
Foto: lookmediaprofile.ro

Unul dintre cei mai proeminenti speakeri in leadership din lume, Robin Sharma, revine la Bucuresti pentru a sustine seminarul "Best performance tactics for success", care va avea loc pe 17 septembrie 2015, la Centrul de Conferinte de la Alexander Hotel din Bucuresti.

Seminarul se adreseaza cu precadere liderilor, managerilor si antreprenorilor care doresc sa ridice moralul angajatilor lor, sa sporeasca increderea acestora in organizatia pe care o conduc si sa creasca productivitatea afacerilor lor in aceste vremuri tumultoase.

Evenimentul ofera oportunitatea de a afla noi tactici si de a deprinde noi abilitati de leadership de la unul dintre cei mai buni oratori motivationali, de a interactiona cu oameni care impartasesc valori comune, care sunt pasionati de leadership si proactivi in diverse domenii de activitate si de a conecta cei mai importanti jucatori din mediul de business din Romania si din strainatate.

"Abia astept sa revin la Bucuresti, pentru o noua intalnire cu managerii si antreprenorii din Romania. Publicul roman este foarte receptiv la mesajele si invataturile pe care le promovez pentru o viata mai buna, implinita, atat din punct de vedere profesional, cat si personal.

Potentialul de dezvoltare pe care aceasta tara il are este urias. Prin disciplina si aplicarea unor principii solide, Romania are sanse reale sa devina, in timp, o forta economica importanta in Europa. Romania este o tara superba si astept cu nerabdare sa o vizitez inca o data", a declarat Robin Sharma intr-un comunicat remis Business24.ro. Totodata, expertul considera ca "Romania are sanse reale sa devina, in timp, o forta economica importanta in Europa".

Biletele la seminarul sustinut de Robin Sharma pot fi achizionate online pe www.robinsharmabucuresti.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#eveniment leadership Robin Sharma, #Robin Sharma Bucuresti 2015 , #Stiri Companii