Romania are potentialul de a iesi din categoria "inovatorilor modesti"

Joi, 16 Aprilie 2015, ora 14:00
1411 citiri
Romania are potentialul de a iesi din categoria "inovatorilor modesti"
foto: innovationsummit.ro

In contextul in care Romania este privita ca fiind un "inovator modest", avand o performanta in materie de inovare semnificativ mai scazuta decat media UE, se resimte puternic nevoia cresterii sustinute a numarului de companii si intreprinderi inovatoare care sa activeze pe piata romaneasca.

Aceeasi tendinta se manifesta si in alte tari din regiune. Asadar, Innovation Summit militeaza pentru implementarea unei culturi a inovatiei la nivelul tuturor organizatilor din CEE.

Innovation Summit, evenimentul dedicat in exclusivitate inovatiei in business, va avea loc pe 26 Mai la Radisson Blu Bucharest.

Ajuns la cea de-a treia editie, evenimentul continua promovarea potentialului neexploatat in materie de inovatie atat al Romaniei cat si al regiunii CEE.

Anul acesta, evenimentul are o structura noua, rezultata in urma fuziunii celor doua directii principale pe care au fost construite editiile anterioare si anume Think, partea teoretia si strategica a evenimentului si Make - partea de notiuni aplicate.

Mixul de sesiuni teoretice si practice, va permite participantilor sa dobandeasca atat notiuni strategice, cat si instrumente si tehnici menite sa ii ajute in dezvoltarea unei culturi inovative in cadrul companiilor pe care le conduc sau in care activeaza.

Speakerii vor sustine prezentari inspirationale si interactive pentru a crea o perspectiva cat mai cuprinzatoare asupra modului in care inovatia poate fi abordata pentru a reinventa sau a da mai multa forta businessului.

In cadrul evenimentului, sesiunile vor aborda o arie complexa de teme privind inovarea si schimbarea strategiei, a culturii organizationale, noi metode si tehnici de gandire care ajuta la dezvoltarea creativitatii in organizatii, colaborarea, precum si mentinerea spiritului competitiv si rezolvarea problemelor in cadrul unui mediu inovativ.

Agenda completa a evenimentului poate fi accesata pe innovationsummit.ro.

Dincolo de conferinta, conceptul evenimentului este completat de o expozitie de elemente de inovatie din design, arta vizuala si tehnologie ce le permite participantilor sa acceseze o experienta inovativa completa, atat cognitiv cat si sensorial.

Accesul la eveniment se face pe baza de inscrieri online, iar optiunea early bird este activa pana pe 23 aprilie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset, Exynos 2500, care promite să fie o versiune îmbunătățită a modelului actual, Exynos 2400. Noul procesor este proiectat...
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
#eveniment Innovation Summit 2015, #conferinta inovatie Romania 2015 , #Stiri Companii