RomWings are proiecte de sute de milioane de euro in domeniul aviatiei civile

Vineri, 22 Noiembrie 2013, ora 09:31
1815 citiri
RomWings are proiecte de sute de milioane de euro in domeniul aviatiei civile

Compania de servicii profesionale RomWings isi propune sa promoveze proiecte de sute de milioane de euro in domeniul aviatiei civile si sa infiinteze o companie aeriana cu acelasi nume, dupa modelul companiei Germanwings, a declarat joi, pentru Agerpres, presedintele director general al companiei, Florentin Chivulescu, la evenimentul lansarii oficiala a companiei.

RomWings a initiat o serie de proiecte de infrastructura, ecologizare, invatamant - aeroporturi verzi, reteaua nationala de heliporturi, iar cel mai mare este cel al aeroportului Alexeni, care vizeaza crearea unui hub regional de transport aerian la 60 de km de Bucuresti, proiectul fiind de 850 milioane de euro.

RomWings Integrated Solutions este o companie privata romaneasca

RomWings Integrated Solutions este o companie privata romaneasca specializata in furnizarea serviciilor profesionale in domeniul aviatiei civile - management de proiect in domeniul aeronautic pentru toate etapele de dezvoltare, servicii de consultanta pentru management si afaceri in domeniul aeronautic, management integrat al proiectelor (investitionale), solutii de analiza de mediu pentru industria de aviatie, suport in instruirea pentru operatiuni aeronautice, precum si elaborarea documentelor, manualelor si procedurilor specifice.

Compania se adreseaza intreprinderilor de stat cat si celor private, cu sediul in Romania sau in strainatate, cu sau fara background in aviatie, deja active sau care urmeaza sa intre pe piata de aviatie sau sa investeasca in industria aeronautica romaneasca.

Multitudinea domeniilor de expertiza a partenerilor companiei acopera tot spectrul de activitati in transportul aerian, inclusiv cadrul legislativ si de reglementare, precum si intocmirea contractelor si a prevederilor contractuale.

'RomWings Integrated Solutions a luat nastere cu scopul de a compensa absenta de pe piata romaneasca a serviciilor de consultanta in domeniul aviatiei civile. Avem o experienta complexa, suntem o companie foarte bine reprezentata in domeniu. Functionam intr-un mediu guvernat de legislatiile Uniunii Europene care impune decizia ferma de a utiliza metode de management moderne, realiste si flexibile, un mod de gandire strategic si orientat catre atingerea obiectivelor, pentru a actiona si controla procesele indeplinind totodata indicatorii cheie de performanta. RomWings Integrated Solutions ofera Consultanta pe domenii (Aeroporturi si Heliporturi, Companii aeriene, Servicii navigatie aeriana, reglementari aeronautice etc), elaboreaza management de proiect, ofera solutii integrate dedicate si organizeaza evenimente din domeniul aviatiei, asigura monitorizarea industriei aviatice, elaboreaza studii, ofera solutii practice si optimizate, asigura managementul proiectelor, precum si cooperarea cu alti parteneri in cazul unor proiecte de amploare', a precizat Chivulescu.

Potrivit specialistilor in domeniul aeronauticii si aviatiei, in Romania exista un potential ridicat de dezvoltare in sectorul aviatiei civile - traficul de pasageri este de 0,5 pasageri/locuitor comparativ cu 2,5 pasageri/locuitor in UE, iar Romania are un aeroport la 12.000 kilometri patrati fata de un aeroport la 1.200 km patrati in UE.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Nu doar companiile occidentale vin să facă bani în România, ci și arabii, mai nou. Florin Barbu, ministrul Agriculturii din partea PSD, a anunțat investițiile pe care antreprenorii din Qatar...
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
#romwings promovare, #aviatie promovare , #Stiri Companii