Ryanair a inaugurat zborul Otopeni-Londra, cu preturi promotionale

Marti, 01 Aprilie 2014, ora 17:59
2430 citiri
Ryanair a inaugurat zborul Otopeni-Londra, cu preturi promotionale

Ryanair a lansat, marti, doua noi rute din Bucuresti spre Londra si Dublin, care vor transporta anual pana la 150.000 de pasageri si vor sustine 150 de locuri de munca, potrivit sefului Departamentului comercial al companiei, Kate Sherry.

"Suntem aici sa celebram doua noi rute ale Ryanair, de la Bucuresti la Londra (1 aprilie - n.r.) si Dublin, din 2 aprilie, adica 150.000 de noi pasageri Ryanair catre Bucuresti. Traficul companiei este estimat la 81,5 milioane de pasageri in 2014. Operam 1.600 de rute in 30 de tari. Avem 65 de baze in peste 180 de aeroporturi. Suntem linia aeriana cea mai mare si mai ieftina din Europa, suntem numarul 1 la serviciile pentru pasageri. Cel mai aproape competitor este easyJet, care transporta anual in jur de 64 milioane de pasageri. Media preturilor la Ryanair este de 48 de euro pentru charter, cele mai apropiate fiind preturile easyJet, dar la o distanta destul de mare", a declarat, marti, Kate Sherry, intr-o conferinta de presa, pe Aeroportul Otopeni.

Zborul inaugural catre Londra Stansted a avut loc marti, cu 182 de pasageri la bordul avionului, iar cel spre Dublin este programat pentru miercuri, 2 aprilie.

Cursele spre Londra vor fi operate zilnic, in timp ce spre Dublin sunt programate patru zboruri pe saptamana - luni, miercuri, vineri si duminica.

Ryanair a marcat lansarea noilor rute prin preturi speciale de 28,99 euro/zbor, care includ taxele si alte costuri pentru calatoriile efectuate in lunile mai si iunie. Acest pret este valabil pentru rezervarile care se fac pana joi, 3 aprilie, ora 00,00.

In luna aprilie 2013, Ryanair a lansat cursele pe si de pe Aeroportul "Transilvania" din Targu Mures. Reprezentantii Ryanair au precizat, la momentul respectiv, ca operatorul aerian va acoperi de la Targu Mures doua destinatii europene, respectiv Bruxelles (Aeroportul Charleroi) si Pisa (Italia, Aeroportul Galileo Galilei) cu patru zboruri pe saptamana, estimand ca va transporta peste 30.000 de pasageri anual.

Transportatorul aerian Ryanair este irlandez, are sediul principal in Dublin si este lider al companiilor aeriene de tip low-cost din Europa. Opereaza pe 1.600 de rute low-cost in 30 de tari, catre 186 de destinatii. Ryanair opereaza peste 1.600 de zboruri zilnic, mai mult de 500.000 anual, utilizand o flota de peste 300 de aeronave noi Boeing 737 - 800.

Compania a anuntat recent ca a comandat inca 175 de noi aeronave Boeing, care vor fi livrate in perioada 2014 - 2018.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio, sub denumirea ULT, destinată iubitorilor de muzică care preferă un bas puternic. Linia include patru produse: ULT Field 1, ULT Field 7, ULT Tower 10...
Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins recent portofoliul de produse, lansând nu doar noua serie de telefoane mobile Edge 50 - care include modelele Moto Edge 50 Pro, Moto Edge 50 Ultra și Moto Edge 50 Fusion -...
#preturi promotionale Ryanair, #compania aeriana Ryanair, #pasageri Ryanair, #curse Ryanair Londra , #Stiri Companii