S-a dat primul start la Black Friday. Vezi toate ofertele

Vineri, 22 Noiembrie 2013, ora 07:30
2454 citiri
S-a dat primul start la Black Friday. Vezi toate ofertele

In acest an, o parte din comercianti fura startul de Balck Friday si dau drumul la reduceri cu o saptamana mai devreme. Numarul magazinelor care isi anunta reducerile este in crestere, acestea provenind din tot mai multe domenii, datorita interesului in crestere aratat de romani.

Cum era de asteptat, tot mai multe produse electroIT intra in campania reducerilor, insa si articolele sportive si de imbracaminte, precum si ceasurile si bijuteriile vor avea preturi mai mici.

Okazii.ro intra in cursa Black Friday

Si Okazii.ro intra in cursa Black Friday, cu peste 130.000 de produse in oferta si cu reduceri de pana la 80%. Categoriile de produse incluse in Black Friday Okazii.ro sunt electronice, electrocasnice, telefoane mobile si smartphones, fashion&beauty, auto&moto, casa si gradina, sport, carti muzica, jocuri si universul copiilor.

"Black Friday Okazii.ro este un eveniment adresat tuturor romanilor interesati de shopping inteligent - un adevarat slalom printre oferte. Okazii.ro e singurul loc din Romania in care orice utilizator poate atat sa cumpere cat si sa vanda de Black Friday", a declarat Razvan Acsente, Project Manager Marketing la Okazii.ro.

Peste 130.000 de produse in oferta Black Friday Okazii.ro

Okazii.ro estimeaza anul acesta, pentru Black Friday, vanzari de opt ori mai mari fata de o zi obisnuita.

Cele mai vandute categorii de produse de Black Friday 2013 vor fi electronice, electrocasnice, aparatele foto, telefoane mobile si smartphones, incaltaminte, computere, imbracaminte, tablete si camere video.

"Cu siguranta preferintele romanilor de Black Friday Okazii.ro se vor indrepta si catre produsele vedeta ale perioadei, vorbim de noile modele de iPhone, iPhone 5S si iPhone 5C, noul model de iPad, iPad Air", a mai spus Razvan Acsente.

Oferta de reduceri derulata de Okazii.ro are o pagina dedicata Black Friday Okazii.ro, unde utilizatorii pot sa propuna spre vanzare produse in campania de anul acesta.

Utilizatorii, atat persoane fizice, cat si persoane juridice si magazin online, pot sa propuna produse in campania Black Friday Okazii.ro pana pe data de 22 noiembrie 2013. Landing page-ul campaniei de Black Friday Okazii pentru vanzatori poate fi accesat aici .

Bijuterii, ceasuri, moda,la reduceri

Printre noile "aparitii" pe scena Black Friday se numara si Nissa, care anunta reduceri de pana la 40%.

Pe langa imbracaminte, ceasurile si bijuteriile intra la reduceri, unul dintre acestia este magazinul online SilverZone.ro, care anunta preturile mai mici cu pana la 70%.

Reducerile si ofertele speciale vor incepe din 22 noiembrie 2013 si vor continua pana in 1 decembrie, in oferta fiin incluse de la cercei din argint la pandantive cu pietre colorate, bratari placate cu aur, coliere handmade sau inele.

"Ne asteptam ca de Black Friday sa creasca vanzarile cu 300-500% fata de o zi obisnuita. Ne-am pregatit din punct de vedere tehnic si logistic pentru a face fata acestui eveniment", a spus Adi Malai, Manager SilverZone.ro.

La randul lor, cei de la Crystal Glamour au reduceri de pana la 50%, pe langa bijuterii, si la ceasuri, iar Bijuterii-inox au promotii cu preturi mai mic cu pana la 33%.

Ceasuri cu reduceri vor fi si la WatchShop, unde reducerile de Black Friday vor ajunge anul la 90%, incepand de pe 22 noiembrie si pana pe 24 noiembrie.

Potrivit unui sondaj comandat de WatchShop.ro, doar 28% dintre respondenti vor sa cumpere ceasuri de Black Friday pentru a le oferi cadou, marea majoritate, 72%, urmarind sa achizitioneze ceasuri pentru ei.

Barbatii prefera ceasurile

Conform studiului WatchShop, barbatii reprezinta 70% din totalul vanzarilor online de ceasuri si prefera modelele mai scumpe de la Tissot, Casio, Fossil, Orient, Suunto. Tot ele se afla pe primul loc si in preferintele acestora atunci cand vine vorba de intentia de cumparare de Black Friday.

Pe de alta parte, femeile ocupa o pondere de 30% si prefera sa cumpere ceasuri mai multe si la un pret mai mic, preponderent din gama fashion, potrivit datelor statistice de vanzari pe anul 2013 furnizate de WatchShop.ro.

Astfel, valoarea medie a cosului de cumparaturi, pe segmentul barbati, este de 543 de lei, iar la femei este de 420 de lei, cu 23% mai mic.

Noi reduceri anuntate la electroIT

La reducerile Black Friday intra si Televoice, care a lansat recent noul eReader Evolio, Evobook 3, care are un pret de lista de 399 lei. Pentru Black Friday, acesta poate fi achizitionat la un pret redus, de 249 lei pana la 1 decembrie.

eReader-ul Evobook 3 are preinstalate 100 de carti din diverse domenii, in limba romana si engleza, a caror valoare, in format digital, depaseste 200 de lei.

La randul lor, cei de la Flanco au anuntat reducerile de Black Friday, la toate categoriile de produse electronice, electrocasnice si IT. Reducerile acordate pentru electrocasnice mici si accesorii ajung la 80%, iar pentru televizoare, la 5000 de lei.

Flanco a anuntat, pentru un smartphone, pretul de 299 lei, un LED TV cu diagonala de 60 cm va costa 499 lei, un laptop Lenovo cu memorie 4 GB - 1499 lei, iar o tableta de 7 inch 512 RAM si 4 GB stocare va fi la pretul de 149 lei.

Si E-Boda anunta reduceri de preturi de pana la 80% de Black Friday. Categoriile de produsele care vor beneficia de discount sunt tabletele, smartphone-urile, media playerele si accesoriile pentru dispozitive mobile, iar reducerile sunt valabile pe 22 noiembrie. Dintre produse, cele mai performante dispozitive mobile din portofoliul E-Boda vor avea o reducere de aproape 30%.

Gama de tablete din categoriile de 7 inch, 7,85 inch, 8 inch si 9,7 inch vor avea discounturi intre 24% si 33%, iar accesoriile pentru dispozitive mobile, de pana la 80%.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#Black Friday, #reduceri preturi , #Stiri Companii