Samsung acuza un sef LG ca le-a deteriorat produsele inainte de o expozitie la Berlin

Luni, 15 Septembrie 2014, ora 09:00
1575 citiri
Samsung acuza un sef LG ca le-a deteriorat produsele inainte de o expozitie la Berlin
www.tuexpertoit.com

Samsung Electronics il acuza pe seful diviziei de electrocasnice a LG Electronics ca i-a deteriorat masini de spalat expuse in magazine, inainte de salonul de aparatura electronica IFA din Berlin, Germania, si a cerut procuraturii din Seul sa investigheze, relateaza Reuters.

Potrivit reclamatiei, angajati ai LG au distrus in aceasta luna, in mod deliberat, masini de spalat premium ale Samsung expuse in doua magazine din Germania, inainte de salonul IFA, precizeaza Mediafax.

"Este foarte neplacut ca Samsung a fost nevoita sa solicite ca un director de rang inalt sa fie investigat de procuratura, dar este inevitabil, intrucat am ajuns la concluzia ca trebuie sa aflam originea incidentului", potrivit Samsung.

LG a negat acuzatiile Samsung, explicand ca usile a doua masini de spalat au fost deteriorate, intr-unul din magazine, pentru ca modelul respectiv avea balamale slabe.

Un purtator de cuvant al LG a declarat ca Jo Seong-jin, seful diviziei de aparatura electrocasnica a companiei, este una dintre persoanele mentionate in cererea Samsung.

Reprezentantii procuraturii din Seul nu au putut fi contactati duminica.

Disputa este cea mai recenta aparuta intre cele doua companii sud-coreene, care concureaza pe mai multe piete, precum cea a smartphone-urilor, televizoarelor si aparatelor electrocasnice.

Alte conflicte s-au referit la capacitatea frigiderelor si cotele pe piata ale aparatelor de climatizare detinute de Samsung si LG.

LG sustine ca este cel mai mare producator de masini de spalat la nivel mondial, inaintea Samsung.

Politia din Germania a interogat oficiali ai LG, in urma incidentului.

Ambele companii au prezentat dispozitive IT si aparate electrocasnice, la salonul IFA.

Potrivit LG, incidentele au aparut atunci cand directori ai companiei au dorit sa examineze produse ale Samsung si ale altor companii. Angajatii LG au acceptat ca plateasca pentru patru masini de spalat Samsung deteriorate, la unul din magazine, in urma eforturilor de mediere facute de politia germana, cu toate ca au fost responsabili de daune pentru numai doua dintre acestea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
Diversitatea informațiilor și situațiile complexe fac ca unele întâlniri de afaceri să fie solicitante. Lucrurile se pot complica, iar tu ești mai puțin concentrat pe rezultatul final. De...
7 cursuri de formare profesională pentru antreprenori determinați să obțină succes
7 cursuri de formare profesională pentru antreprenori determinați să obțină succes
Un antreprenor de succes este un antreprenor atent la detalii, care prețuiește calitatea mai mult ca orice în businessul său și care învață de fiecare dată ceva nou, indiferent că se...
#Samsung acuzatii sef LG, #masini spalat Samsung deteriorate , #Stiri Companii