Schimbari in conducerea JTI Romania, Moldova si Bulgaria

Luni, 14 Ianuarie 2013, ora 15:10
2770 citiri
Schimbari in conducerea JTI Romania, Moldova si Bulgaria

Charlie Cunningham-Reid preia, de luni, postul de General Manager al JTI Romania, Moldova si Bulgaria de la Neil Coupland, dupa ce acesta a optat pentru functia de GM al filialei poloneze a cunoscutei companii producatoare de tutun.

Charlie Cunningham-Reid a venit in Romania in 2012 ca Vice President, Head of C&TM (Consumer & Trade Marketing), anterior ocupand pozitia de General Manager al JTI Bulgaria si are o experienta de peste 20 de ani in domeniul comercial si in marketing, dintre care 11 ani in industria tutunului, se precizeaza intr-un comunicat al companiei.

Cunningham-Reid si-a inceput cariera in industria muzicii, la Virgin Retail Ltd, dupa care a fost patru ani Business Manager la Worldwide Brands Incorporated (WBI), in Marea Britanie. El s-a alaturat JTI in 2001, ocupand diverse pozitii la sediul central din Geneva, inclusiv managementul brandurilor Winston, Benson & Hedges, Silk Cut, Sobranie, Glamour si LD.

"Vom continua sa investim in afacerea de pe piata locala, in brandurile noastre si in oameni. In acelasi timp, vom ramane un partener de incredere al autoritatilor romane, pentru un mediu de afaceri coerent si echilibrat si ne vom implica in viata comunitatii in mijlocul careia ne desfasuram activitatea", a declarat noul General Manager al JTI Romania, Moldova si Bulgaria.

JTI si-a inceput afacerile in Romania in 1993, cu o investitie de peste 100 milioane euro. Anul trecut, compania a finalizat o investitie de peste 25 de milioane de euro in capacitatile de productie, iar in in prezent are peste 1.000 de angajati.

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#conducere JTI Romania, #General Manager JTI Romania, #Charlie Cunningham Reid JTI Romania Bulgaria, #management companii tutun, #schimbare management JTI , #Stiri Companii