Secretul prin care tinerii din Romania reusesc sa aplice la facultatea ideala

Marti, 14 Iunie 2016, ora 15:25
1225 citiri
Secretul prin care tinerii din Romania reusesc sa aplice la facultatea ideala

Viata profesionala conteaza foarte mult in ziua de azi, avand in vedere ca doar atunci cand ai un job potrivit reusesti sa duci o viata lipsita de marea grija ai lipsei banilor.

Pentru a putea ajunge intr-adevar sa aiba parte de un loc de munca ideal, tanarul este nevoit sa aplice si la facultatea care sa i se potriveasca de minune. Totusi, se pare ca elevii sunt destul de debusolati, insa cu ajutorul oferit de UnivStud, toate aceste probleme sunt date uitarii. Serviciile pe care le ofera UnivStud constau in oferirea de informatii si consultanta cu privire la unitatile superioare de invatamant din Romania, dar si din strainatate.

Facultatea ideala o descopera doar cei care stiu ce isi doresc de la viata, sau cel putin care stiu concret ceea ce le place si pe ce materii doresc sa se axeze in mod deosebit. Atunci cand exista acesta certitudine, UnivStud reuseste intr-un timp extrem de scurt sa ii prezinte viitorului student sau masterand oportunitatile pe care le are atat in Romania, cat si in strainatate. De altfel, insusi managerul echipei declara in cadrul paginii web www.univstud.ro faptul ca "UnivStud te informeaza in fiecare zi oferindu-ti stiri legate de workshop-uri, evenimente la care poti participa, oportunitati de dezvoltare persoanala, dar si profesionala".

Un pas catre un viitor bogat alaturi de UnivStud

Oricine isi doreste sa duca o viata cat mai lipsita de griji. Acestea nu pot fi inlaturate in totalitate, insa mai pot fi diminuate atunci cand se practica ceea ce se iubeste. Tocmai de aceea, tinerii sunt incurajati sa aplice la universitatile si facultatile care sa se plieze cel mai bine pe abilitatile fiecaruia, dar si pe competente. Doar in acest fel exista posibilitatea ca tanarul sa aiba parte in viitor de un loc de munca asigurat, bun si care sa il pasioneze pe deplin.

Foarte multi elevi se intreaba in clasa a 12-a "La ce facultate sa aplic dupa ce iau examenul de bacalaureat?". Raspunsul exact va putea fi oferit doar de UnivStud, avand in vedere ca este alcatuit dintr-o echipa de oameni muncitori si pasionati ce isi doresc sa ii informeze pe tineri cu privire la oportunitatile din domeniul invatamantului superior.

Cum se intampla asta? UnivStud este intotdeauna la curent cu taxele unitatilor de invatamant, modalitatile de aplicare, dar si mediile pe care fiecare facultate in parte le impune pentru a putea fi admis.

Profitand de aceste servicii, tinerii nu mai sunt nevoiti sa piarda un timp pretios si sa caute pe internet informatiile pe care le doresc, multe dintre acestea fiind si eronate. Totusi, UnivStud primeste doar informatii actualizate in permanenta, reale si adevarate de care elevul va tine cont atunci cand se va hotari cu privire la facultatea sau universitatea la care sa aplice la terminarea celor 12 clase.

In momentul in care se va apela la aceste servicii, tanarul va beneficia de informatii actualizate, economisirea unui timp pretios, posibilitatea de a compara mai multe unitati de invatamant pe acelasi domeniu de interes, dar si accesarea cu usurinta a informatiilor. Aceste beneficii, dar si multe altele sunt cunoscute atunci cand se alege colaborarea cu UnivStud, cel mai real sprijin pentru tinerii din Romania.

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#informatii studii UnivStud, #informatii formare profesionala tineri , #Stiri Companii