Singurul roman director la Facebook si cel mai influent ganditor in HR, la cel mai important eveniment de profil

Marti, 15 Octombrie 2013, ora 10:12
2145 citiri
Singurul roman director la Facebook si cel mai influent ganditor in HR, la cel mai important eveniment de profil

Cea de-a IX-a editie a Conferintei Nationale HR Club: HR Change Champion are doi invitati cu totul speciali: Tudor Havriliuc, director de Compensatii si Beneficii al site-ului de socializare Facebook.com si Dave Ulrich, cel mai influent lider international in resurse umane.

Dave Ulrich este profesor la Ross School of Business, University of Michigan, autor a 25 de volume si peste 200 articole, desemnat de publicatia HR Magazine cel mai influent lider international in HR, si situat pe locul 23 in top Thinkers 50 ca "thought leader" in management.

De asemenea, Dave Ulrich a facut parte din board-ul editorial a 4 publicatii, din Consiliul Director al Herman Miller si cel al Southern Virginia University si este membru al Academiei Nationale de Resurse Umane (USA). De-a lungul carierei, Dave Ulrich a oferit consultanta si a realizat cercetari alaturi de jumatate dintre companiile Fortune 200.

In cadrul conferintei HR Change Champion, Dave Ulrich ne va impartasi rezultatele celei mai recente cercetari privind competentele unui profesionist in resurse umane eficient si sfaturi practice legate de schimbarea catre o noua viziune: gandirea "dinspre exterior catre interior".

Tot in cadrul sesiunii plenare vom avea ocazia sa-l ascultam pe Tudor Havriliuc, Director de Compensatii si Beneficii al site-ului de socializare Facebook.com si profesionist in resurse umane cu o vasta experienta in cadrul unor companii multinationale din Silicon Valley. Tudor va sustine un speech cu privire la modalitatile in care se dezvolta sistemele de compensatii si beneficii in organizatiile multinationale de top si la felul in care se pot armoniza nevoile diferitelor generatii care alcatuiesc forta de munca.

Conferinta Nationala HR Club este cel mai important eveniment de resurse umane al anului, care reuneste mai mult de 300 profesionisti in HR, manageri, directori generali si antreprenori.

Ajunsa la cea de-a IX-a editie, anul acesta conferinta are ca tema SCHIMBAREA. Schimbarea in bine, schimbarea pe care o dorim, o generam si o modelam, schimbarea care aduce cu sine rezultate sustenabile. In aceasta toamna, in cadrul Conferintei HR Change Champion vom afla de la speakeri de top care este urmatorul pas pentru domeniul resurselor umane, cum sa pregatim si gestionam evolutia catre "viitorul HR-ului" si cum sa devenim "campioni ai schimbarii".

Mai multe detalii cu privire la conferinta HR Change Champion pe pagina evenimentului: http://www.hr-club.ro/ro/pagini-conferinta-hr-change-champion-2013.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Avantajele unei tabere internaționale pentru copii
Avantajele unei tabere internaționale pentru copii
În calitate de părinte, poate v-ați pus de multe ori întrebarea – care este tabăra cea mai potrivită pentru fiul meu de 12 ani? Dar pentru fiica mea de 10 ani? Taberele pentru juniori sunt...
O multinațională germană inaugurează un nou birou în România, după ce a anunțat concedieri la nivel global
O multinațională germană inaugurează un nou birou în România, după ce a anunțat concedieri la nivel global
Compania multinațională de inginerie Bosch a inaugurat marți, 23 aprilie, cel de-al doilea birou din Cluj-Napoca, în cadrul centrului său de inginerie. La nivel de grup, Bosch a anunțat, la...
#Conferinta Nationala HR Club, #conferinta HR Club 2013, #Managementul resurselor umane, #Tudor Havriliuc Facebook, #Dave Ulrich resurse umane , #Stiri Companii