SIVECO a obtinut un contract prin care asigura servicii IT pentru Comisia Europeana. Valoarea este tinuta secret

Miercuri, 25 Septembrie 2013, ora 16:39
1755 citiri
SIVECO a obtinut un contract prin care asigura servicii IT pentru Comisia Europeana. Valoarea este tinuta secret
Portalui CORDIS va fi intretinut de Siveco

SIVECO va continua sa furnizeze, in perioada 2013 - 2017, servicii de dezvoltare software si mentenanta pentru portalul de cercetare al Uniunii Europene, CORDIS.

CORDIS este portalul cercetarii europene, cu peste 34 de milioane de pagini accesate si peste patru milioane de documente descarcate anual. Principala a acestuia misiune este de a facilita participarea la activitatile de cercetare, in special in cadrul Programelor Cadru pentru cercetare, dezvoltare tehnologica si activitati demonstrative finantate de Uniunea Europeana.

De asemenea, portalul urmareste imbunatatirea exploatarii rezultatelor cercetarii, punand accent pe sectoarele vitale pentru competitivitatea europeana si promovarea cunostintelor dobandite, stimuland performantele companiilor in domeniul inovarii si facilitand recunoasterea publica a noilor tehnologii.

SIVECO Romania a semnat un nou contract cadru pentru dezvoltarea de software si mentenanta CORDIS, dupa castigarea licitatiei organizate in 2013 de Oficiul pentru Publicatii al Uniunii Europene.

CORDIS, in Top 10 din punct de vedere al traficului

Portalul este plasat in primele zece website-uri ale Uniunii Europene, din punct de vedere al traficului, cu peste 6,4 milioane de vizite in 2012, cand a oferit un grad total de disponibilitate de 99,71%.

Expertiza si serviciile software furnizate de SIVECO vizeaza dezvoltarea permanenta a aplicatiilor de baza ale portalului CORDIS, cu scopul de a oferi utilizatorilor sai o experienta in permanenta imbunatatita in termeni de navigare si timp necesar pentru identificarea informatiilor necesare, dar si pentru a le facilita acestora schimbul de experienta prin intermediul instrumentelor interactive de comunicare.

Toate aceste functionalitati fac din portalul CORDIS un serviciu de informare dinamic si interactiv, care are rolul de a disemina rezultatele proiectelor finantate din fonduri europene in domeniul cercetarii, facilitand accesul la toate informatiile si publicatiile relevante.

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#Siveco licitatie, #portal Cordis, #servicii portal, #Servicii IT UE , #Stiri Companii