Solutii moderne pentru motivarea salariatilor

Miercuri, 14 Octombrie 2015, ora 13:47
1744 citiri
Solutii moderne pentru motivarea salariatilor
foto: Up Romania

Atmosfera placuta intr-o companie face ca oamenii sa lucreze cu placere, cu zambetul pe buze de dimineata pana seara. Cu totii stim ca un angajat motivat trece mai usor peste provocarile de zi cu zi si gaseste solutii inovatoare pentru orice problema care apare.

Insa, atmosfera de lucru este legata foarte mult si de relatia angajat-angajator, precum si de recunoasterea meritelor.

Up Romania ofera angajatorilor solutii ingenioase, simple si eficiente, prin care acestia pot motiva angajatii si realiza economii pentru societate. Una dintre solutii o reprezinta: tichetele de masa Cheque Dejeuner.

Tichetele de masa sunt printre cele mai simple si raspandite beneficii extra-salariale oferite in Romania, fiind deductibile de la calculul impozitului pe profit si scutite de taxele si impozitele sociale atat pentru angajatori, cat si pentru angajati.

Datorita deductibilitatii tichetelor de masa, castigati pana la 40% din sumele acordate angajatilor, comparativ cu aceeasi suma oferita in bani! (Tichetele de masa sunt scutite integral de taxele patronale - cca. 23% - si de taxele sociale aferente salariatului - cca. 16,5%. In total, valoarea scutirilor este de cca. 40%).

E simplu sa profitati de aceasta solutie optima cu rezultate importante:

  • * Cresterea productivitatii si creativitatii angajatilor;
  • * Reducerea absenteismului de la programul de lucru;
  • * Cresterea implicarii si responsabilitatii personalului;
  • * Dezvoltarea loialitatii fata de companie si reducerea fluctuatiei de personal;
  • * Imbunatatirea imaginii companiei si ameliorarea climatului intern;
  • * Cresterea coeziunii de echipa, care conduce la imbunatatirea atmosferei de lucru.

Up Romania ofera beneficii considerabile si salariatilor: acestia vor avea o putere de cumparare mai mare intr-o vasta retea de peste 55.000 de locatii la nivel national. De asemenea, acestia pot beneficia si de un club cu oferte din cele mai variate domenii: medical, farmaceutic, turism, agrement, etc.

Tichetele de masa sunt folosite cu succes pentru a incuraja angajatorii sa creasca puterea de cumparare a angajatilor lor, dar si pentru a incuraja o mai buna nutritie a populatiei active.

Up Romania recompenseaza companiile care isi arata atentia fata de salariati. Astfel, toate societatile care vor incheia un contract, vor transmite si achita o comanda de tichete de masa, pana pe 31.10.2015, vor intra automat in tragerea la sorti pentru marele premiu: un sejur de lux pentru 2 persoane la un hotel in Poiana Brasov. Informatii detaliate pe upromania.ro.

Simplificati drumul catre succes acordand salariatilor tichete de masa! Pare simplu? Ideile bune sunt in general cele mai simple!

Despre Up Romania

Up Romania isi propune sa ofere clientilor si partenerilor sai servicii integrate care sa le simplifice interactiunile, procesele, deciziile, adoptand o atitudine de intelegere profund umana a nevoilor acestora si sustinand bunele practici de responsabilitate sociala. Misiunea noastra e sa aducem valoare prin empatie, printr-o intelegere a nevoilor si o atitudine deschisa fata de clienti si parteneri.

Valorile noastre ne ghideaza in toate actiunile

In servicii, responsabiliatea este o valoare cheie, pentru ca ea este sinonima cu... insasi actiunea de a presta servicii.

Responsabilitatea inseamna o asumare curajoasa a unor sarcini suplimentare, pentru a face viata mai simpla celorlalti. A intelege ce-si doresc clientii e premiza pentru solutii care sa conteze si sa faca diferenta pentru ei. Adaptarea la nevoile clientilor inseamna capacitatea de a deveni de neinlocuit pentru ei. La baza oricaror solutii bune se afla o atitudine frumoasa. Suntem intr-un lant generator de valoare pe termen lung si intelegem ca tot ceea ce stim si putem trebuie impartasit cu ceilalti: clienti, colegi, parteneri sau furnizori. Suntem intr-o cultura a lui "impreuna".

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#tichete masa beneficii anagajati, #tichete masa solutii business , #Stiri Companii