Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

STS a atribuit un contract de 24 de milioane de lei unui grup infiintat de Sebastian Ghita

STS a atribuit un contract de 24 de milioane de lei unui grup infiintat de Sebastian Ghita
Teamnet International a castigat licitatia organizata de Serviciul de Telecomunicatii Speciale (STS), prin care va furniza tablete si suporturi pentru tableta si act de identitate pentru sistemul de prevenire a votului ilegal, pentru 24 de milioane de lei, fara TVA.

Contractul, estimat initial la 25 de milioane de lei fara TVA, a fost atribuit pentru suma de 23,99 milioane lei fara TVA catre Teamnet International, potrivit unui anunt publicat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice.

La licitatie au fost depuse doua oferte, castigatoare fiind aleasa cea cu pretul cel mai scazut.

Achizitia are ca obiect furnizarea de tablete, respectiv suporturi pentru tableta si actul de identitate si se inscrie in procesul de implementare a Sistemului informatic de monitorizare a prezentei la vot si de prevenire a votului ilegal.

STS a atribuit un contract de 13 milioane de euro unui grup fondat de Sebastian Ghita

Teamnet ...citeste mai departe despre "STS a atribuit un contract de 24 de milioane de lei unui grup infiintat de Sebastian Ghita" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 711 ori