Tony Morris vine in Romania

Miercuri, 13 Mai 2015, ora 15:43
1656 citiri
Tony Morris vine in Romania
foto: libero events

Prima editie a conferintei Cluj Sales Conference se va desfasura vineri, 15 mai si il va aduce pentru prima oara in Romania pe specialistul in vanzari Tony Morris, considerat a fi unul dintre cei mai apreciati experti in vanzari din Marea Britanie.

Tony Morris are peste 18 ani experienta in vanzari. El a instruit si a fost coach pentru peste 3000 de specialisti in vanzari, manageri de vanzari si directori. In plus, a reusit sa obtina o Diploma de Onoare in Business si Marketing de la Universitatea Metropolitana din Manchester, iar acum calatoreste in intreaga lume pentru a pregati specialisti in sales.

In cadrul Cluj Sales Conference, Tony va vorbi despre "The Perfect Sales Call". In cadrul masterclass-ului, acesta va veni cu exemple si sfaturi practice bazate pe experienta acumulata in domeniu in companiile in care a activat.

De-a lungul anilor, Tony a trecut de la un incepator in vanzari, la incheierea prin telefon a unui contract de 725000 de lire sterline. El si-a inceput cariera in cadrul Sitel, cel mai mare call centre de outsourcing, ca si cosultant telesales acolo unde a fost implicat in vanzarea de utilitati business to consumer. Timp de sase luni consecutive el a fost premiat ca omul de vanzari al lunii si a fost apoi promovat intr-un rol de trainer pentru a-i invata pe peste 100 de persoane cum sa vanda la telefon.

Apoi Tony s-a mutat intr-un mediu de vanzari business to business de solutii de management pentru Capscan. In cei patru ani petrecuti in cadrul Capscan, cea mai mare tranzactie pe care a realizat-o a fost o comanda de 725,000 de lire sterline intr-un contract pe trei ani. A ales apoi antreprenoriatul, unde impreuna cu partenerul sau, Tony a pus bazele Sales Doctor, www.wedosalestraining.com, in mai 2006, ajungand inca din primul an la 56 de clienti si continua sa creasca de la un an la altul. In primii sapte ani a ajuns sa acumuleze peste 300 de clienti din 72 de domenii diferite, colaborand cu companii precum Oakley, Wren Kitchens & bedrooms, Polypipe si multi altii.

Evenimentul va avea loc in 15 mai intre orele 9:30 si 17:30 la Golden Tulip Ana Dome si este structurat in doua parti. Mai multe informatii despre aceste eveniment puteti afla de pe site-ul conferintei: www.clujsales.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Hackerii din gruparea Sandworm, legată de spionajul rus, sunt pe cale să devină o amenințare la nivel mondial
Hackerii din gruparea Sandworm, legată de spionajul rus, sunt pe cale să devină o amenințare la nivel mondial
O filială a gigantului american Google, Mandiant, avertizează joi, 18 aprilie, într-un raport, cu privire la activităţi ale unei grupări de hackeri cu legături cu spionajul rus, Sandworm,...
Google a introdus o nouă tehnologie de comprimare a imaginilor: JPEGli
Google a introdus o nouă tehnologie de comprimare a imaginilor: JPEGli
Google a introdus o nouă tehnologie de comprimare pentru imagini, denumită JPEGli, care promite să revoluționeze modul în care fotografiile sunt afișate și gestionate pe internet....
#Cluj sales conference 2015, #conferinta vanzari Romania 2015, #Tony Morris Romania 2015 , #Stiri Companii