Topul Forbes: Iata cei mai bogati oameni din lume

Marti, 01 Martie 2016, ora 22:51
1426 citiri
Topul Forbes: Iata cei mai bogati oameni din lume
Foto: Arhiva Ziare.com

Bill Gates, cofondator al companiei Microsoft, continua sa fie, pentru al treilea an consecutiv, cel mai bogat om din lume, potrivit topului revistei Forbes.

Topul a fost facut public marti, transmite AFP si EFE, mentionand ca numarul miliardarilor a scazut usor in acest an la nivel global.

Bill Gates, care s-a aflat pe aceasta pozitie de 17 ori in ultimii 22 de ani, este posesorul a 75 de miliarde de dolari, sustine publicatia, care va aparea in versiune tiparita la 21 martie.

Locul al doilea al clasamentului este ocupat de magnatul industriei textile din Spania, Amancio Ortega, fondator al marcii Zara, actionar majoritar al firmei Inditex, caruia i se atribuie o avere de 67 de miliarde de dolari, cu 2,5 miliarde mai mult decat in 2015.

Donald Trump a fost "saracit" de Forbes cu 5,5 miliarde de dolari

El este urmat de omul de afaceri american Warren Buffet, cu 60,8 miliarde de dolari, care s-a aflat si anul trecut pe pozitia a treia a "podiumului".

Mexicanul Carlos ...citeste mai departe despre "Topul Forbes: Iata cei mai bogati oameni din lume" pe Ziare.com

Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta a anunțat recent că va oferi acces la sistemul de operare Horizon OS, utilizat pe căștile de realitate virtuală Meta Quest, pentru producătorii terți de hardware, precum ASUS și...
#Forbes bogati lume, #Forbes top bogati, #Forbes top oameni bogati , #Stiri Companii