Trainerul NATO, NASA si Secret Service vine in Romania - workshop gratuit pentru manageri

Miercuri, 09 Martie 2016, ora 12:50
1499 citiri
Trainerul NATO, NASA si Secret Service vine in Romania - workshop gratuit pentru manageri
foto: hdpi.ro

HPDI, companie specializata in solutii de leadership si dezvoltare a resurselor umane, prin servicii de training, coaching si teambuilding, va organiza, alaturi de Jim Bagnola, trainerul NATO, NASA si Secret Service, sesiunea anuala de workshop-uri gratuite dedicate managerilor romani.

Evenimentul, denumit "Crestem Oameni de succes. Tu esti ADN-ul organizatiei. Autentic. Dinamic. iNovator", va avea loc in Bucuresti (22 martie), Cluj-Napoca (29 martie) si Timisoara (30 martie), fiind asteptati peste 200 de manageri din toata tara.

Scopul workshop-urilor este constientizarea de catre factorii de decizie din cadrul companilor a faptului ca nivelul de eficienta a organizatiei este determinat, in mod direct, de performanta fiecarui membu in parte. "O organizatie functioneaza ca un organism. Cand toate celulele functioneaza corect, organismul este sanatos. Si invers, cand o parte din celule nu functioneaza, intreg organismul are de suferit", spune Petru Pacuraru, managing partner si trainer HPDI.

Ideea acestei sesiuni de workshop-uri a pornit de la faptul ca scoala ne invata sa fim individualisti, nu sa lucram impreuna, si ca, pe parcursul studiilor, partea teoretica primeaza, lasand pe plan secund cunostintele practice. In plus, nici companiile nu incurajeaza cu adevarat cresterea si dezvoltarea personala a angajatilor.

"Adesea, oamenii din companii sunt trimisi la training-uri doar ca sa bifeze niste obiective. Este un sistem care trebuie sa se schimbe. A venit timpul sa spunem lucrurilor pe nume: se intampla ca in multe companii doar sa exploatam oamenii si sa nu ii crestem cu adevarat. Asadar, ce reformam: doar ambalajul unei companii sau continutul sau - oamenii care compun acea organizatie?", se intreaba, retoric, Petru Pacuraru.

De la performanta individuala, la performanta organizationala

Americanul Jim Bagnola, unul dintre cei mai apreciati speakeri din lume, omul care a predat lectii de leadership generalilor NATO, agentilor Secret Service si directorilor din cadrul NASA, le va vorbi managerilor romani despre interdependenta dintre performanta organizationala si cea individuala. Celelalte workshop-uri vor fi sustinute de trainerii HPDI: Alexandru Busila, Andrei Vacaru, Petru Pacuraru, Cosmin Badea, Oana Detesan si Ancuta Coman.

Acestia vor propune participantilor subiecte de interes din domeniul resurselor umane, precum:

- factorii care stau la baza dezvoltarii personalitatii unui om

- cresterea organica a individului in cadrul unei companii

- cum ne ajuta relatiile pe care le avem cu ceilalti (colegi de munca, clienti etc) - sa ne dezvoltam in cadrul unei organizatii

- elementele comunicarii eficiente intr-o organizatie, formarea lideriilor in cadrul unei organizatii; cum pot schimba acestia ADN-ul unei companii

- recrutarea de talente in cadrul organizatiei

- generatia millenials: cine sunt ei si de ce este important sa discutam despre ei

- importanta customer services-ului in evolutia unei organizatii

- dezvoltarea agilitatii organizationale cu ajutorul agilitatii individuale.

Managerii interesati de participarea la evenimentul "Crestem Oameni de succes. Tu esti ADN-ul organizatiei. Autentic. Dinamic. iNovator" se pot inscrie pe site-ul evenimentului.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#Jim Bagnola workshop Bucuresti, #eveniment Jim Bagnola Bucuresti , #Stiri Companii