Un nou centru de testare a solutiilor IT pentru afaceri, deschis de HP in Bucuresti

Joi, 26 Septembrie 2013, ora 05:12
1960 citiri
Un nou centru de testare a solutiilor IT pentru afaceri, deschis de HP in Bucuresti
Solutiile de afaceri ale HP pot fi testate intr-un nou centru

HP a deschis, in Bucuresti, un centru de testare a solutiilor si echipamentelor din categoriile printing, PC-uri, servere, stocare de date si retelistica, noul sediu fiind o initiativa comuna a diviziilor Printing and Personal Systems Group si Enterprise Group.

Prin acest nou centru, HP mareste spatiul alocat testarii si consultantei oferite asupra produselor si solutiilor comercializate in Romania, inlocuind sediul HP Interactive Center deschis in urma cu 11 ani in centrul capitalei.

HP Solutions Center se adreseaza clientiilor business

HP Solutions Center are o suprafata de peste 300 metri patrati si se adreseaza clientiilor business, prospectilor, partenerilor si angajatilor ce doresc sa testeze solutiile HP.Centrul are o sala dedicata si complet echipata pentru training-uri, testari si prezentari de produse sau evenimente.

"Odata cu inaugurarea acestui spatiu, reunim intr-un singur loc solutiile software si hardware dezvoltate pentru mediul de enterprise si SMB. Practic, in noul centru clientii si partenerii nostri de business pot beneficia de consultanta specializata in domeniul solutiilor integrate IT sau isi pot testa propriile aplicatii intr-un mediu real", a spus Tiberiu Dobre, Country Manager PPS HP Romania.

Tiberiu Dobre, Country Manager PPS HP Romania

In noul centru poate fi testat portofoliul de echipamente HP

Oficialul HP Romania a precizat ca in noul centru, clientii si partenerii de business ai companiei pot beneficia de consultanta specializata in domeniul solutiilor integrate IT sau isi pot testa propriile aplicatii intr-un mediu real.

Clientii HP isi pot testa propriile solutii in noul centru

In noul centru deschis de HP in Bucuresti sunt o mare parte din portofoliul de echipamente business, cum ar fi statiile grafice din seria Z sau gamele de PC-uri ProBook si Elite.

De asemenea, pot fi testate solutii bazate pe Thin Clients, echipamente si solutii de printing, solutii de back-up pe disc si solutii de networking.

O alta solutie accesibila in noul centru HP este IMC (Intelligent Management Center), una dintre cele mai complexe solutii de management, monitorizarea intregii retele si a performantelor acesteia prin intermediul unei singure console de administrare - single pane of glass.

Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Sergiu Vasilescu, unul dintre cei mai cunoscuți avocați din România, specializați în fiscalitate, respectiv în crypto, avertizează cu privire la pericolul iminent cu care se vor confrunta...
România, a șasea cea mai scumpă energie electrică pentru consumul casnic din UE, calculat la standardele puterii de cumpărare
România, a șasea cea mai scumpă energie electrică pentru consumul casnic din UE, calculat la standardele puterii de cumpărare
România a raportat în a doua parte a anului trecut un preț la energie electrică pentru uz casnic de 19,1 euro la 100 kWh, între ultimele cinci cele mai reduse din UE. Pe de altă parte,...
#solutii HP, #afaceri HP, #centru testare , #Stiri Companii