Un nou concept de automobil-birou permite soferilor sa lucreze in timp ce se deplaseaza

Marti, 18 Februarie 2014, ora 12:16
1705 citiri
Un nou concept de automobil-birou permite soferilor sa lucreze in timp ce se deplaseaza

Un nou concept de masina autonoma va transforma propriul automobil in birou si spatiu de sedinte, complet echipate. Calatoriile cu masina vor deveni perioada pe care profesionistii o vor petrece facand afaceri, iar condusul masinii nu va mai implica timpi morti, departe de lucru sau de casa.

Furnizorul de spatii de lucru flexibile Regus a format un parteneriat cu Rinspeed pentru dezvoltarea unei masini concept, XchangE, care va fi prezentata la Salonul Auto de la Geneva in martie.

Optiunile de a lucra dintr-o "a treia locatie de lucru" (nici la birou, nici acasa) ar putea include acum si masina, precum si alte mijloace de transport.

Astfel, modelul XchangE permite celor doua scaune din fata sa se roteasca spre spate, creand un spatiu mobil si un spatiu de sedinte pentru patru oameni. Tehnologia avansata a masinii si sistemele de infotainment permit pasagerilor sa se conecteze la birou, sa lucreze sau sa realizeze o prezentare utilizand laptopul.

Intr-un sondaj Regus, la care au raspuns circa 20.000 de oameni de afaceri la nivel global, 75% dintre respondenti sunt de parere ca modul de lucru flexibil sporeste productivitatea.

"Masinile autonome nu mai necesita soferi pentru a supraveghea drumul, astfel incat exista sansa de a utiliza mai eficient timpul lor", a declarat Frank M. Rinderknecht, fondator si CEO Rinspeed Inc.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#regus birouri, #regus Rinspeed, #concept birouri , #Stiri Companii