Unde poti plati facturile cu Bitcoin

Marti, 09 Decembrie 2014, ora 13:00
2974 citiri
Unde poti plati facturile cu Bitcoin

Acum poti folosi moneda virtuala Bitcoin pentru plata facturilor, achizitia de roviniete, bilete de tren sau abonamente la diverse publicatii, precum si reincarcarea cartelelor pre-paid de telefonie sau realizarea platilor online.

Informatia apare odata cu implementarea Coinzone in terminalele ZebraPay, potrivit unui comunicat transmis de companie.

"ZebraPay, companie ce ofera o metoda simpla si rapida de efectuare a platilor electronice prin terminale de plata de tip self-service, a incheiat un parteneriat cu platforma Coinzone pentru procesarea tranzactiilor cu moneda virtuala Bitcoin", se arata in document.

In prezent, ZebraPay numara mai mult de 1.000 de terminale instalate in peste 150 de localitati din Romania.

"Suntem incantati sa anuntam implementarea platii cu Bitcoin la terminalele ZebraPay, alaturi de Coinzone, aceasta solutie venind in completarea metodelor noastre de plata deja existente: cu numerar si prin aplicatia SEQR. Inovatia este un element de baza al ZebraPay, iar prin implementarea platformei Coinzone devenim prima companie de profil din Romania si, din informatiile pe care le avem, din lume, care accepta un portofoliu atat de complex de metode de plata. Clientii nostri pot achita astfel serviciile oferite prin terminalele ZebraPay, folosind cea mai convenabila metoda pentru ei", a declarat Adrian Badea, CEO ZebraPay.

Avand o interfata intuitiva si usor de folosit, Coinzone se integreaza perfect cu platile realizate atat on-line cat si de pe terminalele mobile, asigurand o experienta de plata optimizata. Beneficiind de o rata de schimb garantata, Coinzone ofera o modalitate simpla si sigura pentru platile cu Bitcoin.

Cu o pagina de plata disponibila in 11 limbi, Coinzone se integreaza rapid cu cele mai importante platforme de eCommerce precum Magento, Prestashop sau WooCommerce. De asemenea, cu solutia Coinzone utilizatorii isi pot adminstra platile cu Bitcoin de oriunde: de acasa, de la birou, sau de pe mobil, avand acces din orice interfata la instrumente de configurare si raportare.

"Piata din Romania este un hub al inovatiei in materie de Bitcoin, iar prin platforma Coinzone dorim sa impunem un standard al calitatii in ceea ce priveste platile cu monede virtuale. Prin parteneriatul cu ZebraPay suntem incantati sa oferim clientilor Bitcoin din Romania o solutie perfect mulata pe nevoile lor. In curand, vom oferi solutii similare si in alte piete din Europa", a mentionat Manuel Heilmann, CEO Coinzone.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Google a extins accesul la funcția Magic Editor. Ce dispozitive o pot accesa
Google a extins accesul la funcția Magic Editor. Ce dispozitive o pot accesa
Google a extins accesul la funcția Magic Editor, inițial disponibilă exclusiv pe telefoanele Pixel 8, la întreaga serie Galaxy S24 și alte dispozitive Android. Mișcarea demonstrează...
Samsung Galaxy S24 FE: smartphone-ul de buget al companiei. Cu ce specificații vine
Samsung Galaxy S24 FE: smartphone-ul de buget al companiei. Cu ce specificații vine
Conform informațiilor recente venite din rândul furnizorilor de componente, Samsung are în plan să grăbească lansarea noului model Galaxy S24 FE. Mișcarea vine în urma performanței...
#ZebraPay tranzactii, #ZebraPay tranzactii Bitcoin, #plata facturi Bitcoin , #Stiri Companii