Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

UPS: Venituri in crestere cu 4,4% in T1

UPS: Venituri in crestere cu 4,4% in T1


Compania de curierat UPS, prezenta si in Romania, a inregistrat in primul trimestru din acest an venituri de 13,1 miliarde de dolari, in crestere cu 4,4% fata aceeasi perioada a anului trecut.

Profitul companiei a fost de 1 miliard de dolari, reprezentand o crestere de aproape 10% fata de T1 2011, cand UPS a inregistrat un profit de 910 milioane de dolari.

Pe durata primului trimestru, UPS a livrat aproximativ un miliard de colete, o crestere de 4,3% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Cresterea accelerata a comertului electronic si cererea in crestere pentru solutii de transport usor au contribuit la aceste rezultate.

In martie, UPS si-a anuntat intentia de a cumpara compania TNT Express. Acest pas va ajuta UPS sa isi extinda in continuare portofoliul de solutii si prezenta geografica.

UPS a intrat pe piata din Romania in 1990 prin intermediul contractorului de servicii autorizat Romtrans, iar din 2000 prin intermediul Trans Courier Service, o companie a Romtrans achizitionata de UPS in anul 2008.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: NewsIn
Articol citit de 736 ori