Vanzarea brazilor, o afacere profitabila si la stat si la privat. Romsilva vinde si in rate

Luni, 02 Decembrie 2013, ora 13:30
3711 citiri
Vanzarea brazilor, o afacere profitabila si la stat si la privat. Romsilva vinde si in rate

Vanzarea brazilor in perioada sarbatorilor de iarna este o afacere extrem de profitabila si la stat si la privat. In timp ce jucatorii din privat "se lauda" cu venituri de pana la 150.000 de euro dintr-o plantatie de un hectar de brazi, Romsilva isi provoaca concurenta din privat si anunta vanzarea si in rate.

Silva Group Romania (SGR) organizeaza, in acest sezon, expozitii cu vanzare in unsprezece puncte din Bucuresti, Brasov si Ploiesti, de unde cei interesati pot cumpara cumpara brazi de Craciun in rate. De asemenea, este disponibila si platforma de comercializare online a companiei, MagazinulDeBrazi.ro.

In expozitii, compania ofera si reduceri substantiale de pret pentru achizitia din timp a pomilor de Craciun.

Brazii pot fi cumparati, din 5 decembrie in sase rate lunare. Optiunea de plata in rate este disponibila in acest an pentru posesorii de carduri de credit emise de Credit Europe Bank.

SGR pune la vanzare, in expozitii, aproximativ 45.000 brazi

Compania va pune la vanzare in expozitii aproximativ 45.000 brazi naturali taiati sau cu radacina. Pentru comenzile online, livrarea este gratuita atat in Bucuresti, cat si in restul tarii.

In expozitii, un brad de apartament verde nordmannian cu inaltimea de 1,30-2,20 m va costa 59 lei intre 5 si 14 decembrie, 69 lei in perioada 15-19 decembrie si 79 lei in perioada 20-24 decembrie. Oferta este valabila la toate cele 11 puncte de vanzare.

Suprafata totala a expozitiilor SGR aproape s-a dublat in ultimii doi ani, ajungand la aproximativ 18.000 mp.

In Bucuresti, cumparatorii pot achizitiona brazi din Depozitul Central al SGR din Voluntari, Noua Piata Obor - Expo 1 si Expo 2, Complexul Comercial Dragonul Rosu, Expo Basarabia, Expo Unirii - zona Nerva Traian, parcarea Afi Palace Cotroceni, parcarea Baneasa Shopping City si Expo Floreasca, in Brasov, brazii sunt disponibili in parcarea Complexului Macromall, iar in Ploiesti, in parcarea Afi Palace Ploiesti.

Exemplarele expuse se vor incadra intre 1 si 6 m inaltime (pomi taiati) si 0,6 -2 m (pomi cu radacina), iar la Depozitul Central sunt disponibili brazi cu inaltimi pana la 12 m. Brazii sunt etichetati si expusi dupa criterii stricte de inaltime si calitate. In toate punctele vor fi comercializate aceleasi categorii standardizate.

Expozitiile vor include targuri de pomi de Craciun, standuri de accesorii si decoratiuni, colinde si concursuri de impodobit brazii.

Pepiniera de brazi aduce venituri generoase

Brazii de Craciun aduc venituri generoase de zeci de mii de euro in perioada sarbatorilor de iarna. Pentru o pepiniera de brazi pe un hectar de teren ai nevoie de o investitie initiala de 15.000 de euro si multa rabdare tinand cont ca veniturile vin abia in al patrulea an de la plantare. Totusi, castigurile insemnate ce pot ajunge chiar la 150.000 de euro la hectar fac ca asteptarea sa merite.

In acest an, spre exemplu, brazii scosi la vanzare de firmele private vor fi la mare cautare in conditiile in care Romsilva scoate la vanzare cu 21% mai putini brazi decat in 2012. Cerere exista, sustin oameni de afaceri care se ocupa cu cresterea si vanzarea brazilor, care tin, insa, sa precizeze ca nu este doar o afacere de iarna. Brazii ornamentali se vand pe tot parcursul anului la preturi cuprinse intre 100 de lei si 2.200 de lei, in functie de dimensiuni.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#vanzare brazi, #Silva Group, #reduceri pret, #rate pret , #Stiri Companii