Viitorul PR-ului

Miercuri, 09 Martie 2016, ora 16:11
1231 citiri
Viitorul PR-ului
Foto: evensys

Specialistii in PR se vor intalni in cadrul PR Forum, cea mai mare conferinta de comunicare si relatii publice din Romania, care va avea loc pe 22 si 23 martie 2016 la JW Marriott Grand Hotel, Bucuresti.

Aflat la cea de-a zecea editie, evenimentul pregateste o agenda plina de informatii relevante si valoroase pentru practicienii si specialistii in relatii publice si comunicare. Companii si agentii de top vor prezenta ultimele tendinte, oportunitati, solutii creative si provocari actuale in industrie.

Pe 22 martie vor avea loc o serie de conferinte si seminarii, iar pe 23 martie, specialisti din agentii de PR renumite din Romania vor sustine workshop-uri aplicate, reunite sub numele de PR Academy.

Mai multe detalii despre program si inregistrare sunt disponibile pe: www.prforum.ro.

Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta a anunțat recent că va oferi acces la sistemul de operare Horizon OS, utilizat pe căștile de realitate virtuală Meta Quest, pentru producătorii terți de hardware, precum ASUS și...
Xiaomi a lansat pe piața din România noua tabletă Xiaomi Pad 6S Pro 12.4. Cu ce specificații vine
Xiaomi a lansat pe piața din România noua tabletă Xiaomi Pad 6S Pro 12.4. Cu ce specificații vine
Xiaomi a lansat pe piața din România noua tabletă Xiaomi Pad 6S Pro 12.4, un dispozitiv care promite un display excepțional și care este disponibil la precomandă până pe 28 aprilie prin...
#eveniment comunicare relatii publice, #eveniment tendinte 2016 PR , #Stiri Companii