Visa, data in judecata pentru abuz de putere

Luni, 04 Februarie 2013, ora 12:14
1411 citiri
Visa, data in judecata pentru abuz de putere
Sursa foto: www.anadolumedicalcenter.com

Autoritatea pentru Protectia Consumatorilor din Australia a dat in judecata compania de credit Visa pentru "abuz de putere".

Reprezentantii Autoritatii au acuzat Visa ca nu permite clientilor sa isi aleaga singuri moneda in care vor sa faca tranzactiile. Autoritatile sustin ca Visa a impus utilizarea unei monede si in tranzactiile intre comercianti, scrie BBC.co.uk.

Reprezentantii Comisiei pentru Protectia Consumatorilor sustin ca astfel de practici au fost menite sa creasca veniturile Visa.

Rod Sims, presedinte al Comisiei pentru Protectia Consumatorilor, a declarat ca astfel de miscari nu le-au permis turistilor straini sa decida in ce moneda vor sa retraga numerar de la bancomat.

"Practic, Visa nu facea cunoscute comisioanele pentru tranzactii in alte monede atunci cand efectuau o plata sau retrageau bani de la bancomat", a adaugat Sims.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#Visa Protectia Consumatorilor, #Visa Australia, #Visa cercetari Australia , #Stiri Companii