Workshop-uri pentru comert online. Tot ce trebuie sa stii despre magazinul tau

Miercuri, 18 Martie 2015, ora 16:13
1651 citiri
Workshop-uri pentru comert online. Tot ce trebuie sa stii despre magazinul tau

Cea de-a V-a editiea a ecomTEAM, cel mai important eveniment regional de eCommerce din Romania, se va desfasura anul acesta la Brasov, Hotel Kronwell, in perioada 1- 2 aprilie.

Pentru editia din 2015 se va pune accent pe workshop-uri de nivel avansat, sustinute de speakeri internationali renumiti, dar si pe conferinte dinamice, cu informatii la obiect.

Pe parcursul celor doua zile de eveniment, participantii vor putea interactiona atat in cadrul conferintei si workshop-urilor, cat si informal, in Business Lounge-ul pus la dispozitie de echipa ecomTEAM.

Mai mult, petrecerea din seara de 1 aprilie ofera ocazii excelente de consolidare a legaturilor intre proprietarii de magazine si intreg ecosistemul aferent.

Conferinta si workshop-uri

Conferinta ecomTEAM, din prima zi a evenimentului, reuneste speakeri de top din Romania si din Marea Britanie, care vor analiza, interactiv, evolutia si provocarile actuale ale magazinelor online, tendintele din piata si cum poate un business sa profite de avantaje competitionale.

Se va pune accent pe date concrete, usor de implementat in afacerea ta, permitand totodata interactivitate intre speakeri si participanti.

Majoritatea workshop-urilor vor fi sustinute de speakeri din Marea Britanie, cel mai dezvoltat stat din UE in materie de eCommerce, precum:

- Judith Lewis va sustine workshop-ul "Integrarea comunicarii online in multiplatforme". Lucreaza in eCommerce din 1996, fiind una dintre cele mai "vechi" din industrie, avand o experienta greu de egalat in Social Media Optimisation, SEO si PPC Management.

- Kai Motta are peste 10 ani de experienta pe segmentul UI/UX, lucrand pentru companii precum eBay, Air Canada, Nokia, Metro sau Orange si va oferi un workshop bazat pe cele cinci planuri UX ale lui Jesse James Garrett, "tatal" elementelor User Experience.

- Tamsin Fox-Davies a consiliat mii de IMM-uri in promovarea eficienta si eMail marketing, considerand ca aceste business-uri mici si mijlocii reprezinta "motorul de crestere al economiilor".

Cu peste 10 ani de experienta in online si eCommerce si membra a board-ului Association of UK Business Mentors, Tamsin Fox-Davies va fi gazda workshop-ului Promotii Eficiente/eMail Marketing.

- Lukasz Zelezny va sustine in cadrul conferintei din prima zi un Key Speech pe SEO si va fi tutorele unui workshop pe Google Analytics.

A fost prezent in cadrul a zeci de conferinte internationale, umpland sali de energie dar si de informatii foarte utile in zona de Analytics si SEO.

- Jack Norell are expertiza in SEO dar si SEM, venind "un bagaj" de peste 10 ani de experienta in domeniu pe probabil cea mai concurentiala piata din Europa - Marea Britanie.

El va sustine un workshop pe SEO in care isi propune sa ofere sfaturi concrete despre cum sa implementezi instrumente pentru a-ti mari traficul si a converti mai eficient, subliniind de asemenea si care sunt greselile de evitat in SEO.

Pe langa acestea, la ecomTEAM veti putea participa si la un workshop de nivel mediu specializat pe Analytics si PPC.

Pe langa speakerii internationali, ecomTEAM reuneste si reprezentanti ai unor business-uri de renume de pe piata locala, lista de speakeri urmand a fi actualizata in curand.

Preturi exceptionale pentru magazine online si nu numai

Preturile pentru conferinta pornesc de la numai 40,49 euro si de la 17,75 euro/workshop.

Mai mult, organizatorii ofera si reduceri atractive pentru grupuri.

Mai multe detalii despre evenimente pe http://www.ecomteam.ro/2015/.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Săptămâna trecută, Huawei a lansat seria Pura 70, care a înregistrat vânzări impresionante pe piața din China. Cu toate acestea, perspectivele pentru piețele occidentale sunt mai...
6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
Diversitatea informațiilor și situațiile complexe fac ca unele întâlniri de afaceri să fie solicitante. Lucrurile se pot complica, iar tu ești mai puțin concentrat pe rezultatul final. De...
#eveniment marketing online ecomTeam, #eveniment marketing online Bucuresti , #Stiri Companii