Casele de amanet isi prezinta ofertele online

Joi, 06 August 2009, ora 09:51
4273 citiri
Casele de amanet isi prezinta ofertele online

Cine are nevoie urgenta de bani si vrea sa-si amaneteze bijuteriile de aur, telefonul mobil ori chiar un obiect de arta poate afla de pe net ce suma ar putea obtine. 

Nu trebuie decat sa consulte lista obiectelor care pot fi lasate in gaj, impartita pe categorii, de la aur si platina pana la ceasuri si aparatura.

Ba mai mult, exista pagini dedicate numai telefoanelor, unde figureaza zeci de modele de aparate, alaturi de pretul de piata. Exista o conditie pentru a putea amaneta mobilul: sa nu aiba o vechime mai mare de 60 de zile si sa nu prezinte urme de uzura vizibile.

Asta nu inseamna ca un Apple iPhone 3G 8GB, avand un pret de piata de 1.100 de lei, va va asigura un imprumut la fel de mare, ci maximum 35% din valoare, pe o perioada de 15 zile.

 

 

--------------------

CONSTANTIN RUDNITCHI iti recomanda 3idei.ro

--------------------

Pentru un Vertu Constellation, evaluat la aproximativ 6.700 lei, clientul va primi un imprumut de cel mult 2.345 de lei, iar un model Nokia 8800 Gold Arte de 2.625 de lei lasat in gaj garanteaza o suma finala de 918 lei.

La scadenta, daca vrea sa-si recupereze bunul, clientul va trebui sa dea inapoi nu numai banii imprumutati, ci si comisionul aferent, de aproximativ 1,2%/zi.

La fel si in cazul bijuteriilor de aur sau platina, pentru care se percepe un comision de 0,8 - 1% pe zi de imprumut. Daca ati facut rost de bani intre timp si vreti sa rascumparati obiectul amanetat inainte de data stabilita, nu veti plati comision si pentru restul zilelor ramase pana la scadenta.

Casele de amanet isi prezinta ofertele online nu numai pentru vanzatori, ci si pentru cei interesati sa cumpere chilipiruri. Se pot gasi astfel bijuterii si ceasuri, dar si laptop-uri, combine muzicale, telefoane, camere video si aparate foto, lasate de cei care nu au mai avut bani sa le rascumpere.

Android 15 își va avertiza utilizatorii în privința deteriorării dispozitivului
Android 15 își va avertiza utilizatorii în privința deteriorării dispozitivului
Noua versiune Android 15 va introduce o funcție inovatoare care va alerta utilizatorii atunci când dispozitivele lor sunt pe cale să se defecteze din cauza uzurii excesive a cipului de stocare...
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Echipa AICitizens de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, Vrancea, a obținut titlul de campioană mondială la Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge, care...
#amanet, #bijuterii, #case, #mobil, #oferte, #telefon , #stiri Constantin Rudnitchi