Continental Automotive: Daca avem conditii, mai investim in Romania

Luni, 11 Iulie 2011, ora 16:30
1560 citiri
Continental Automotive: Daca avem conditii, mai investim in Romania

Continental Automotive Romania va continua sa investeasca in Romania daca conditiile ii vor permite, a precizat managerul general al companiei, Christian von Albrichsfeld, informeaza NewsIn. 

In cadrul intalnirii cu Emil Boc, reprezentantii Continental Automotive nu au exclus si alte investitii.

"Romania joaca un rol important in reteaua Continental. Nu excludem o viitoare posibila investitie importanta in operatiunile noastre din tara, daca conditiile ne vor permite.

Experienta ne-a demonstrat ca o astfel de investitie ar putea genera, in functie de circumstantele momentului, aproape 2000 noi locuri de munca", a sustinut Christian von Albrichsfeld, General Manager al Continental Automotive Romania SRL.

La randul sau, seful Executivului a apreciat, conform comunicatului, investitiile efectuate de Continental Automotive in Romania - care se ridica la aproape 500 de milioane de euro - precum si faptul ca aceasta companie a angajat peste 10.000 de romani.

"Acum este cel mai bun moment pentru investitii. Romania si-a revenit din recesiune; este un prim pas spre iesirea din criza economica, lucru confirmat si de imbunatatirea ratingului Fitch", a mai spus Emil Boc, potrivit comunicatului. 

#investitie, #locuri munca, #Continental Automotive Romania, #recesiune , #stiri Continental Automotive