Clientii Cosmote isi pot achizitiona rovinieta prin SMS

Joi, 12 Decembrie 2013, ora 08:15
1504 citiri
Clientii Cosmote isi pot achizitiona rovinieta prin SMS

Clientii operatorului de telefonie mobila Cosmote Romania pot achizitiona rovinieta, incepand de joi, direct de pe telefonul mobil, prin trimiterea unui SMS cu numarul de inmatriculare al masinii si tipul rovinietei, a anuntat, miercuri, operatorul.

"Incepand din 12 decembrie, clientii Cosmote Romania pot achizitiona direct de pe telefonul mobil rovinieta pentru categoriile de autoturisme A, B, C, D, E, F cu durata de utilizare de una sau sapte zile, in functie de categorie. Serviciul se adreseaza atat clientilor postpaid, cat si celor prepaid, si reprezinta o modalitate simpla si eficienta de plata a taxei de drum", se arata intr-un comunicat al operatorului.

Clientii Cosmote vor putea trimite un SMS la 7500 (tarif normal de 0,062 euro/ SMS, TVA inclus) in care sa mentioneze numarul de inmatriculare al masinii, urmat de tipul rovinietei ce va fi achizitionata. De exemplu, "B50STY A".

Pentru mai multe detalii legate de plata rovinietei prin SMS, clientii pot apela numarul scurt dedicat 1761 (apel catre destinatie fixa Romtelecom, tarif aplicabil in reteaua Cosmote).

Acest serviciu, prin care se incaseaza tariful de utilizare a retelei de drumuri nationale din Romania prin SMS pentru clientii operatorilor de telefonie mobila, a fost lansat impreuna cu Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) si Serviciul de Telecomunicatii Speciale (STS).

Cosmote Romania avea, la finele lunii septembrie, aproximativ 6,1 milioane clienti, din care 25,4% abonati, in conditiile in care numarul total al utilizatorilor activi de telefonie mobila din Romania a ajuns la 22,6 milioane la sfarsitul primului semestru. Compania este parte a grupului elen de telecomunicatii Cosmote Group.

Pentru clientii Orange Romania, serviciul privind plata rovinietei prin SMS a fost lansat anul trecut in data de 5 decembrie, iar pentru cei ai operatorului Vodafone Romania in data de 13 mai 2013.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#rovinieta sms, #rovinieta plata telefon mobil, #rovinieta Romania , #stiri Cosmote