Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cosmote Romania scoate pe piata o noua cartela preplatita

Cosmote Romania scoate pe piata o noua cartela preplatita
Cosmote Romania scoate pe piata, miercuri, cartela Cosmote in valoare de doi euro, fara TVA, care va putea fi cumparata din peste 15.000 de puncte de vanzare si 770 de magazine, a anuntat marti compania.

Utilizatorii noii cartele vor avea un credit initial de 1 euro, care poate fi reincarcat cu valori cuprinse intre 3 si 30 de euro, la care se aplica un bonus de 20% din valoarea reincarcata. De asemenea, utilizatorii au si posibilitatea de a opta, in functie de necesitatile de comunicare, pentru una din cele trei extraoptiuni disponibile in acest moment.

Astfel, ei pot alege lunar 300 de minute, 300 SMS-uri si 50 MMS-uri catre orice numar Cossmote, alaturi de 50 de minute in reteaua Romtelecom, in timp ce alta extraoptiune include 400 de minute si 400 de SMS-uri in retea, lunar catre cinci numere Cosmote. Utilizatorii pot opta si pentru cea de-a treia extraoptiune disponibila, cu 150 de minute si 150 de SMS-uri pe luna, in retea, mai precizeaza comunicatul.

Noua cartela Cosmote include un tarif de 0,16 euro pe minut catre orice retea nationala sau apeluri catre un numar favorit dintr-o retea nationala la 0,10 euro pe minut. Utilizatorii noii cartele au acces la toate serviciile disponibile pentru cartelele preplatite, printre care "Contacteaza-ma" (pentru cei ramasi fara credit), "Notificare Prezenta" si "Mesagerie Vocala". Serviciile de roaming pentru cartela Cosmote sunt valabile in 237 retele din 136 de tari.

Cosmote Romania este operatorul cu cea mai dinamica evolutie a numarului de clienti de pe piata de telecomunicatii din Romania, inregistrand aproape un milion de noi utilizatori in prima jumatate a anului 2007 si ajungand la 2.22 milioane de clienti la finele lunii iunie 2007 (o cota de piata de circa 11%). Cosmote a raportat 633.420 de noi clienti in primele trei luni ale anului si 357.442 in al doilea trimestru al anului, mentinandu-si pozitia de lider pe segmentul de noi activari.

Grupul Cosmote este prezent in cinci tari din sud - estul Europei si anume Grecia, Romania, Bulgaria, Albania si Fosta Republica Iugoslava Macedonia. Grupul inregistra un total de 13,1 milioane de clienti la jumatatea anului curent si estimeaza sa depaseasca 15 milioane de clienti in 2009.

<b>Bloombiz</b>

(Sursa: <a href=http://www.newsin.ro/ target=_blank>NewsIn</a>)

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.
Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1091 ori