Directorul Cosmote va prelua conducerea Romtelecom

Vineri, 01 Iulie 2011, ora 23:30
1748 citiri
Directorul Cosmote va prelua conducerea Romtelecom

Directorul general Cosmote Romania, Stefanos Theocharopoulos va prelua functia de conducere a Romtelecom, potrivit Mediafax. 

"Ambii actionari au agreat numirea directorului general al Cosmote Romania, Stefanos Theocharopoulos, la conducerea Romtelecom, acesta urmand sa puna in aplicare, in urmatoarele luni, primele masuri in directia listarii la bursa", a declarat vineri, la Bucuresti, presedintele OTE, Michael Tsamaz, care conduce si Consiliul de Administratie al Romtelecom.

Ministrul Comunicatiilor, Valerian Vreme, a anuntat vineri, dupa o intalnire cu reprezentantii OTE, ca Romtelecom sau viitoarea companie care va rezulta din fuziunea cu operatorul Cosmote Romania va fi listata la bursa in 12 luni, iar pana la 1 septembrie va fi numit consultantul si casa de avocatura care va asista statul roman in acest proces.

"In urma negocierilor cu partea elena (grupul OTE, actionarul majoritar al Romtelecom - n.r.) am stabilit un grafic clar si precis cu privire la listarea Romtelecom.

Vom scoate pe bursa fie o parte, fie intreg pachetul de actiuni pe care statul roman il detine la Romtelecom sau din viitoarea entitate care va rezulta din fuziunea cu operatorul Cosmote Romania, daca acest proces se va avea loc.

OTE nu intentioneaza sa vanda nicio actiune in acest proces, cel putin la acest moment", a spus Vreme.

Theocharopoulos il inlocuieste la conducerea Romtelecom pe Yorgos Ioannidis, al carui mandat la conducerea companiei s-a incheiat vineri, dupa patru ani de la preluarea acestuia.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#cosmote, #director romtelecom , #stiri Cosmote