Disponibilizari voluntare la Zapp, dupa preluarea de catre Cosmote

Joi, 11 Martie 2010, ora 10:52
2106 citiri
Disponibilizari voluntare la Zapp, dupa preluarea de catre Cosmote

Integrarea companiilor Cosmote - Zapp, una dintre prioritatile declarate ale lui Stefanos Theocharopoulos, CEO Cosmote si Germanos Romania, numit si in fruntea Telemobil din noiembrie 2009, a inceput cu un program de disponibilizari voluntare in randul angajatilor Telemobil. 

La patru luni dupa ce achizitia Telemobil, operatorul retelei Zapp, de catre Cosmote Group a primit aprobarea Consiliului Concurentei, personalul a fost redus cu peste 60% printr-un program de plecari voluntare, 20 de magazine din 27 s-au inchis practic de pe-o zi pe alta, iar Cosmote a lansat primul serviciu de internet mobil sub marca proprie, dar bazat pe tehnologie Zapp.

La inceputul lunii, Germanos, compania de retail detinuta de Cosmote, a anuntat preluarea distributiei de produse si servicii Zapp pentru clientii persoane fizice si companii.

Anuntul a venit la o saptamana dupa ce 20 din cele 27 de ma­ga­zine ale Zapp au fost inchise.

Maga­zi­nele au fost inchise toate deodata, nefiind pastrat decat cate un magazin in orasele unde Zapp nu era prezent deja printr-un partener.

Exceptie a facut Bucurestiul, unde Zapp are doua magazine - unul pe Stefan cel Mare, unde se asigura si service, si unul la Obor.

Potrivit informatiilor pre­zente pe site-ul Zapp, mai sunt disponibile si 57 de magazine partenere. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cosmote, #disponibilizari, #zapp , #stiri Cosmote