Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Interesul pentru o noua licenta 3G a scazut dupa preluarea Telemobil de catre Cosmote

Interesul pentru o noua licenta 3G a scazut dupa preluarea Telemobil de catre Cosmote

Interesul pentru o noua licenta de telecomunicatii din generatia a treia (3G) a scazut dupa preluarea Telemobil de catre grupul elen Cosmote, a declarat, joi, presedintele ANCOM, Catalin Marinescu."La preluarea mandatului, in luna aprilie, am anuntat ca institutia a demarat discutiile cu operatorii telecom pentru reorganizarea impreuna cu acestia a benzii 3G in scopul crearii conditiilor pentru acordarea a cel putin unei noi licente, cu compensarile financiare corespunzatoare. In prezent, interesul pentru o noua licenta a scazut in urma preluarii Telemobil de catre grupul Cosmote", a spus seful Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM), prezent la conferinta Mediafax talks about Telecom Industry.


Telemobil detinea doua licente de telecomunicatii, una in banda de frecvente de 450 MHz, iar cealalta permite furnizarea de servicii 3G.Alte trei licente 3G sunt detinute de Orange Romania, Vodafone Romania si RCS&RDS.

 
Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1112 ori
Citeste mai multe desprelicente 3g cosmote