Revolutia Cosmote 2000, limitata de companie din cauza succesului

Luni, 20 Martie 2006, ora 01:27
1440 citiri

Modul in care optiunea prin care se ofereau 2000 de minute gratuite lunar in schimbul a 3 euro la Cartela pre pay Cosmote a facut compania sa-si modifice oferta in timpul acesteia, din dorinta de a-si pastra clientii macar in parte multumiti de calitatea retelei."Pentru a asigura clientilor servicii de calitate, extraoptiunea de 2000 de minute lunare va fi disponibila doar clientilor prepaid care activeaza cartela COSMOTE pana la 22 martie 2006", se arata intr-un comunicat remis ziarului financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.

"Cererea fara precedent pentru extraoptiunea de 2000 de minute introdusa de Cosmote la inceputul lunii martie este o dovada evidenta a interesului romanilor pentru oferte simple, accesibile si dezvoltate conform cerintelor consumatorilor. Succesul ofertei Cosmote a generat o crestere semnificativa a gradului de utilizare a retelei. Datorita cererii fara precedent si suprasolicitarii temporare a retelei si pentru a asigura calitatea serviciilor oferite, compania Cosmote anunta ca extraoptiunea de 2000 de minute lunare pentru numai 3 euro pe luna va fi disponibila pentru activare pana la data de 31 martie 2006 doar clientilor prepaid care au activat cartela Cosmote pana la data de 22 martie 2006", se mai arata in comunicatul emis de companie.

Decizia Cosmote nu este total fair-play, regulile "jocului" fiind astfel schimbate in timpul acestuia, insa se poate concluziona ca operatorul de telefonie mobila a gasit totusi o modalitate prin care sa nu limiteze oferta in sine, ci doar corespondenta dintre activarea cartelelor noi si activarea optiunii. Astfel, asa cum a promis initial Cosmote, optiunea se poate activa pana la data de 31 martie 2006, dar numai pentru cartelele activate in prealabil pana la 22 martie 2006.

"Multumim clientilor nostri pentru increderea si entuziasmul manifestate pentru serviciile noastre. Conform filozofiei Cosmote orientate catre client, dorim sa oferim telefonie mobila de inalta calitate. Extraoptiunea de 2000 de minute este prima dintr-o serie de oferte dezvoltate conform cerintelor consumatorilor pe care Cosmote Romania le va lansa anul acesta", a declarat Costas Kapetanopoulos, Director de Marketing si Comunicare al Cosmote Romania.

Legat de calitate, aceasta lasa mult de dorit in reteaua Cosmote din cauza supraincarcarii. Valul de utilizatori ce si-au activat optiunea cu 2000 de minute de convorbiri in retea a facut ca multi clienti sa se declare nemultumiti de faptul ca trebuie sa incerce in mod repetat pana sa reuseaza sa efectueze un apel sau sa primeasca unul, mesajul "retea ocupata" fiind unul deja banal. Cosmote s-a aratat interesat si de rezolvarea acestor probleme, care au parut diminuate in anumite zone, pe parcursul ultimelor zile.

O alta modalitate prin care Cosmote a incercat sa limiteze totusi numarul clientilor - iata, o masura paradoxala care evidentiaza succesul neasteptat al "Revolutiei" - este nesuplimentarea unor stocuri de cartele pre pay Cosmote. Astfel, in multe magazine Cosmote, dar si la dealeri precum Germanos, aparea lipit pe geam mesajul "Nu mai avem cartele Cosmote" sau "Stocul de cartele Cosmote a fost epuizat".

Smart Financial

Nextcar.ro - Viitoarea ta masina te asteapta! Masini noi si second-hand.

Investmania.ro - Primesti 10.000 vRON si inveti sa investesti pe Bursa !

Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Consiliul General al Capitalei a aprobat vineri majorarea salariilor de bază pentru funcţiile din cadrul aparatului de specialitate al primarului general şi din cadrul serviciilor şi...
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
Banca Națională a României (BNR) și-a dat avizul vineri, 29 martie, pentru o propunere legislativă care ar muta în sarcina băncii centrale protecția consumatorilor în relația cu...